Energie Overvecht-Noord aardgasvrij

We onderzoeken hoe Overvecht-Noord aardgasvrij kan worden. Hiermee zetten we de eerste grote stap om Utrecht aardgasvrij te maken.

Gesprekken in de wijk

In de eerste helft van 2019 waren er buurtgesprekken voor huiseigenaren uit Overvecht-Noord. Zij gaven aan wat zij belangrijk vinden bij een alternatief voor aardgas. Er was ook een bijeenkomst voor bedrijven en eigenaren van winkels, scholen en andere gebouwen. Hieronder vindt u de verslagen.

Buurtgesprekken

Planning

  • Najaar 2019 brengen we de verschillende warmteoplossingen in beeld. We achterhalen welke oplossing in welk deel van de wijk het beste past. Hier willen we bewoners actief bij betrekken.
  • Eind 2019 presenteren we u de verschillende warmteoplossingen. We laten ook weten waarom bepaalde oplossingen niet mogelijk of gewenst zijn in Overvecht-Noord. U hoeft dan nog geen keuze te maken.
  • De gemeenteraad neemt in 2020 een besluit over de warmteoplossing(en) in Overvecht-Noord. Hierbij wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met de wensen van bewoners en andere belanghebbenden.

We denken dat we u op z’n vroegst vanaf 2022 een aanbod voor een alternatieve warmteoplossing kunnen doen. Meer weten? Bekijk de infographic Overvecht-Noord aardgasvrij (pdf, 3,83 MB)

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief Overvecht-Noord aardgasvrij.

Aanmelden nieuwsbrief 

Hulp en contact Energie

Telefoon

14 030

E-mail

energie@utrecht.nl

Twitter

@Energie030

Nieuwsbrief

Aanmelden

Uw mening