Energie Aanmelden nieuwsbrief en meer weten

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het aardgasvrij maken van Overvecht-Noord? Of nieuws over projecten in de stad die bijdragen aan een klimaatneutraal Utrecht? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die eens per kwartaal verschijnt!

Toestemming
Hiermee geeft u toestemming aan de gemeente Utrecht om uw e-mailadres te verwerken (gebruiken). Wij gebruiken dit alleen voor het toesturen en verbeteren van deze nieuwsbrief. We verzamelen bijvoorbeeld informatie over klikgedrag om te zien wat het meest gelezen wordt.

*  E-mailadres:
    Mailinglijsten:
 
 
*  reCAPTCHA code:

Afmelden

Wilt u zich later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd. In elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee u kunt afmelden. Hiermee trekt u uw toestemming in. Wij verwijderen dan uw e-mailadres/gegevens.

Vragen over aardgasvrij

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het aardgasvrij maken van Overvecht-Noord en Utrecht. Op deze pagina 'Aardgasvrij Utrecht: waarom en hoe?' geven we antwoord op veel gestelde vragen van bewoners. Denk aan: ‘waarom wordt mijn huis aardgasvrij, terwijl het warmtenet en een warmtepomp nog gebruikmaken van aardgas?’ en ‘moeten woningen niet eerst beter geïsoleerd worden, voordat we overstappen op aardgasvrij?’.

Bezoek een aardgasvrije woning

In de voorbeeldwoning Gasvrij thuis aan de Costa Ricadreef kunt u ervaren hoe het is om aardgasvrij te wonen. Maak vooraf een afspraak voor een rondleiding.

Meedenken over Overvecht-Noord aardgasvrij

De gemeente werkt bij de overgang naar een aardgasvrije buurt nauw samen met bewoners en ondernemers uit de buurt. We hebben veel informatie bij hen opgehaald, zoals via buurtgesprekken en een bijeenkomst over de wensen voor verwarmen zonder aardgas.

Er is een groep van bewoners die adviseert over de plannen. Wilt u deelnemen aan deze klankbordgroep? Meld u aan via energie@utrecht.nl.

Hulp en contact Energie

Telefoon

14 030

E-mail

energie@utrecht.nl

Twitter

@Energie030

Nieuwsbrief

Aanmelden