Parken en plantsoenen Antje Drijverpaviljoen

Nieuwe huurder Antje Drijverpaviljoen start per 1 april 2019

Jolien Scholte is de nieuwe huurder van het Antje Drijverpaviljoen in het Julianapark. Met haar plan ‘To Do, To Go & De Huiskamer ADP’ blaast zij het pand nieuw leven in. Op 1 maart ontvangt ze de sleutel en vanaf 1 april is het pand weer open voor parkbezoekers.

Voor buurtbewoners van groot tot klein organiseert Jolien activiteiten zoals parkwandelingen, yoga, bootcamp voor 60+'ers, gitaarworkshops, schilderworkshops, freerunning en paaseitjes zoeken. Ook kan iedere parkbezoeker in het paviljoen terecht voor een kop koffie, iets fris, een ijsje of een broodje.

De openbare toiletten in het paviljoen worden momenteel opgeknapt. Vanaf april kunnen parkbezoekers ze tijdens de openingstijden van het park weer gebruiken.

Bekijk alle activiteiten bij het Antje Drijverpaviljoen

Wat ging eraan vooraf?

De gemeente was sinds 2018 op zoek naar een nieuwe huurder voor het Antje Drijverpaviljoen. Het paviljoen moest een aangename plek worden voor ontmoeting en verblijf in het park. Zowel voor parkbezoekers als wijkbewoners. Geïnteresseerden konden een plan voor het paviljoen indienen. Uit 9 plannen, is het plan van Jolien Scholte als beste uit de bus gekomen.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

E-mail

secretariaatuvo@utrecht.nl