Fiets Fietsnieuws

fietsers

Aangepaste dienstverlening fietsenstallingen

19-05-2020 | Door de maatregelen rondom het coronavirus passen we de dienstverlening aan bij enkele fietsenstallingen.

  • Fietsenstalling Knoop en Sijpestein bij het Centraal Station gaan vanaf 25 mei weer open.
    Hebt u een fiets in een van deze stallingen staan en uw fiets vóór 25 mei nodig? Bij de NS-stallingen van het Station en de Jaarbeurs kunt u een afspraak maken om uw fiets eerder op te kunnen halen.
  • Het personeel in de andere fietsenstallingen houdt sociale afstand (1,5 meter), dus fietsers hoeven niet meer in- en uit te checken.
  • De Pop-Up stallingen zijn niet meer allemaal nodig om de drukte in de binnenstad op te vangen. Voorlopig plaatsen we alleen de Pop-Up stalling op Janskerkhof door de zaterdagmarkt.
  • Ook de weesfietsenacties stoppen voorlopig tot nader te bepalen datum. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie. Overigens gaat handhaving op gevaarlijk geparkeerde fietsen wél door, maar met minder handhavers. Van fietsen die al in het fietsendepot staan, verlengen we de bewaartermijn tot en met 30 mei 2020.

Fietsenstalling Westerkade geopend

09-03-20 | Onder station Vaartsche Rijn is aan de Westerkade de zelfservice fietsenstalling geopend. Hier kunnen fietsers makkelijk via toegangspoortjes in- en uitchecken met hun OV-chipkaart. Er zijn 138 rekken en 4 plekken voor bakfietsen. Elke eerste 24 uur is stallen gratis.

Meer informatie staat op www.jefietswilnooitmeeranders.nl


Nieuwe fietsenstalling Neude

19-02-20 | Vanaf woensdag 11 maart kunt u vanaf 10.30 uur met uw fiets terecht in de nieuwe fietsenstalling in het pand van het voormalige postkantoor aan de Neude. Bezoekers kunnen hier hun fiets gratis, droog en veilig parkeren. Zo houden we samen het plein aantrekkelijk en begaanbaar.

In de kelder van het gebouw komt een bewaakte fietsenstalling met plek voor 720 fietsen. Hiervan zijn 115 plekken bedoeld voor fietsen met een afwijkende maat (geen brommers). Fietsers kunnen hier de eerste 24 uur gratis stallen. Daarna kost het stallen € 0,50 per 24 uur. Een jaarabonnement kost € 73,33 en is af te sluiten via www.u-stal.nl en geldig in alle gemeentelijke fietsenstallingen in Utrecht.

Openingstijden fietsenstalling Neude:

  • maandag tot en met woensdag: 7.00 - 1.00 uur
  • donderdag 7.00 tot maandag 1:00 uur

Uw mening