Malieblad - Maliebaan Malieblad, opnieuw inrichten

We richten het Malieblad opnieuw in. Met het Malieblad bedoelen we de kruising van de zuidpunt van de Maliebaan met de Maliesingel. Het Malieblad verbindt ook de 2 delen van de Maliesingel.

Wat komt er?

Omdat we het belangrijk vinden om de 2 delen van de Maliesingel op een goede manier in elkaar te laten overlopen, ligt er een eerste ontwerp (integraal programma van eisen) voor het Malieblad. De Maliesingel is inmiddels opnieuw ingericht. De Maliebaan nog niet. We gaan dus met het Malieblad aan de slag, voordat bekend is welk plan we verder uitwerken voor de Maliebaan. We zorgen ervoor dat het ontwerp van het Malieblad bij elke variant voor de Maliebaan past.

Functioneel ontwerp en programma van eisen

Bekijk het integraal programma van eisen (IPvE) van het Malieblad (pdf, 2 MB)

Bekijk het functioneel ontwerp voor het Malieblad (pdf, 495 kB)

Reacties op het ontwerp

Op 13 november 2018 was de buurt uitgenodigd voor een bijeenkomst. Daar kon iedereen meedenken over het eerste ontwerp (integraal programma van eisen) voor het Malieblad. Schriftelijk reageren kon ook, tot 16 december 2018. Alle reacties en de beantwoording daarop staan in de reactienota (pdf, 122 kB). De reacties nemen we mee in het definitief ontwerp. Over dit ontwerp kunnen bewoners, ondernemers en belanghebbenden opnieuw meepraten. De werkzaamheden zijn gepland eind 2019.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

E-mail

maliebaan@utrecht.nl