Verkeersprojecten Nieuwegracht: opnieuw bestraten

Start werkzaamheden:
19 september 2022

Werkzaamheden klaar:
begin december 2022

We gaan een deel van de Nieuwegracht opnieuw bestraten. Het gaat om de rijbaan tussen de Zuilenstraat en de Eligenstraat. Tijdens de werkzaamheden leiden we het verkeer om.

Wat gaan we doen?

We werken alleen aan de westelijke rijbaan van de Nieuwegracht. Dit deel is toe aan onderhoud. We zorgen dat de stenen in de rijbaan en de stroken aan de zijkant weer netjes en strak liggen. Na het opnieuw bestraten vegen we zand tussen de stenen, zodat ze goed vast komen te liggen. Het kan zijn dat we dit later nog eens moeten herhalen.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 19 september 2022 en zijn naar verwachting vrijdag 2 december 2022 klaar. Het werk doen we in 3 fasen:

  • Fase 1: werk aan de Nieuwegracht tussen de Zuilenstraat en ABC straat. Dit duurt ongeveer 4 weken. Op de kaart is dit deel blauw.
  • Fase 2: werk aan de Nieuwegracht tussen de ABC straat en de Groenestraat. Dit duurt ongeveer 3 weken. Op de kaart is dit deel rood.
  • Fase 3: werk aan de Nieuwegracht tussen de Groenestraat en de Eligenstraat. Dit duurt ongeveer 3 weken. Op de kaart is dit deel groen.

Bereikbaarheid en parkeren

Woningen kunt u lopend bereiken. Het verkeer leiden we om met borden.

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet parkeren op het gedeelte waar we werken. Dat geven we aan met parkeerverbod borden. Op het bord eronder staat wanneer het verbod geldt. Zorg ervoor dat u de auto op tijd weg haalt.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur