Vrije tijd Fototentoonstelling 'Elkaar Zien' in het stadskantoor

Utrecht in Dialoog bestaat dit jaar 10 jaar. Dat is aanleiding voor de reizende fototentoonstelling 'Elkaar Zien' in het Stadskantoor.

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek. Zoals de organisatie stelt: “Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, krijgen bewoners die elkaar niet vanzelf tegenkomen een stem. Zo worden verschillen en overeenkomsten zichtbaar en ontstaat er ruimte voor verschillende perspectieven, nieuwe inzichten, persoonlijke actie en verandering. Met de reizende fototentoonstelling nodigen we alle Utrechters uit om de ander écht te zien.”

De fototentoonstelling 'Elkaar Zien' toont portretten van Utrechters, op de Stadhuisbrug gefotografeerd door Haya Alsalama en Peter Falkenberg, en citaten uit eerdere dialoogtafels over dit thema.

Op dinsdagavond 28 mei organiseert Utrecht in Dialoog in het stadskantoor een tafelgesprek met het onderwerp ‘Elkaar zien, de komende jaren’. Meer informatie vindt u op de website van Utrecht in Dialoog.

Toegang tentoonstelling

  • Gratis
  • Waar: op de eerste verdieping van het stadskantoor (Stadsplateau 1, Utrecht)
  • Wanneer: maandag 6 mei tot en met dinsdag 28 mei 2019