Vrije tijd Voorstelling festival SPRING

gele kamer met berglangdschap

Voorstelling ‘PoroCity’ vindt plaats in 2 werelden tegelijk: in het stadskantoor en in een droomwereld die door 2 performers wordt opgeroepen.

Dromen in scène zetten

Andrea Božic en Julia Willms nodigden mensen uit om hun dromen te vertellen. In de voorstelling zetten ze de verzamelde dromen in scène. Dat doen ze in het labyrint binnen in het gebouw, alsof ze in het hier en nu plaatsvinden. De droomlogica, die iedereen wel kent maar die toch zo ongrijpbaar is, raakt vermengd met de alledaagse realiteit. Waar ze elkaar overlappen ontstaat een derde ruimte – een poreuze ruimte waar alles mogelijk is.

‘Through The Looking Glasses’

Onderdeel van de voorstelling is de audiovisuele installatie ‘Through The Looking Glasses’ van Andrea Božic, Julia Willms en Robert Pravda – een ‘no-space’-ervaring die is gebaseerd op het Ganzfeld effect: de manier waarop het menselijk brein reageert op structuurloze visuele prikkels. Deze installatie is een half uur voor en half uur na de voorstellingen te zien op locatie en kunt u tijdens het hele festival bezoeken in de Stadsschouwburg Utrecht.

SPRING Performing Arts Festival

16 - 25 mei 2019

Tickets voor de voorstelling

U reserveert tickets op de website van SPRING.

Hulp en contact Stadskantoor podium van de stad

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

E-mail

podiumvandestad@utrecht.nl

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag en donderdag: 8.00 - 21.00 uur