Sport Sportaanbod Utrechtse sportzomer

Een potje voetballen op het pleintje om de hoek, nieuwste tricks aanscherpen op de skatebaan of samen met vriendinnen een TikTok-dansje instuderen in het park. Tijdens de Utrechtse sportzomer kan het allemaal. Nu het mooie weer eraan komt, kunt u weer lekker gaan bewegen! U kunt ook zelf een activiteit organiseren.

Meedoen aan activiteit

Wilt u meedoen aan een activiteit?

Bekijk het sportaanbod op sportstad-utrecht.nl

Zelf een activiteit organiseren

Voor inwoners

Wilt u als inwoner zelf een sportactiviteit organiseren? Bijvoorbeeld een klim- en klauterparcours voor de kinderen uit de wijk, een beweegactiviteit voor de ouderen uit de buurt of juist een zomeravondwedstrijdje voor na het werk. Gewoon omdat het zomer is. En moet u hiervoor kosten maken? Dan kunt u een aanvraag doen bij het Initiatievenfonds.

Zoekt u een ruimte of sportveld? Kijk dan op Sportzalen en gymzalen huren

Voor sportverenigingen en sportaanbieders

Veel sportverenigingen en sportaanbieders hebben tijdens de coronaperiode hun aanbod moeten aanpassen of stopzetten. Nu de maatregelen versoepeld zijn, kunnen mensen eindelijk weer meer sporten en bewegen.

Bent u een sportaanbieder en wilt u in de zomermaanden 1 of meer extra activiteiten organiseren om uw aanbod weer onder de aandacht te brengen? Wilt u inwoners warm maken voor uw sport voor het nieuwe seizoen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om u daarbij te ondersteunen:

  • vraag een Challenge sportaanbieders aan. Hiermee krijgt u tot maximaal € 750 subsidie per jaar voor een activiteit.
  • maak gebruik van het stimuleringsbudget Utrechtse Sportzomer van € 50 per activiteit. Bekijk de voorwaarden op sportutrecht.nl
  • vraag een gratis advies aan bij een beweegmakelaar of sportclubadviseur van SportUtrecht. Zij vertellen u graag meer over welke speciale sportzomermiddelen er beschikbaar zijn voor het organiseren van een activiteit.
  • huur een ruimte tegen voordelige prijzen.

Hulp en contact Sport

Telefoon

14 030

Huren sportlocatie

vastgoed@utrecht.nl

Subsidies, evenementen en beleid

sport@utrecht.nl