Sportlocaties Atletiekbaan Prinses Amaliapark: vernieuwen en uitbreiden

We hebben hard gewerkt aan het opknappen van Atletiekbaan Prinses Amaliapark. De baan en de voorzieningen waren namelijk verouderd. De atletiekverenigingen kunnen de rondbaan en de verspringbakken weer gebruiken. Het gras op het middenveld moet nog wat verder groeien voor ze er weer op kunnen trainen.

Waar werken we nog aan?

Beachvolleybalvelden

De 4 beachvolleybalvelden zijn bijna klaar. Vanaf maart 2022 gaat Stichting Beachvolleybal Utrecht deze gebruiken. Het beachvolleybalseizoen loopt van maart tot november.

Ontmoetingsruimte

De bouw van de ontmoetingsruimte is vertraagd. Dit komt door een gebrek aan bouwmaterialen. De bouw start waarschijnlijk voorjaar 2022. Het gebouw is in mei klaar.

Calisthenicspark

In de komende periode leggen we het calisthenicspark aan. Deze komt bij de ingang van de atletiekbaan. Dit park is openbaar. Samen met de atleten kunnen ook bewoners hier gratis gebruik van maken.

Zelf ook gebruik maken van de atletiekbaan?

U kunt ook zelf gebruik maken van de rondbaan om hard te lopen. Dat kan als de ontmoetingsruimte klaar is in mei 2022. U maakt hiervoor online een reservering en ontvangt dan een code voor het hek. Dit is alleen mogelijk als er geen verenigingen of scholen gebruik maken van de atletiekbaan. U betaalt dan € 2,50 per persoon per keer. Zo zorgen we ervoor dat meer mensen gebruik kunnen maken van het complex.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

E-mail

secretariaatuvo@utrecht.nl