Sportlocaties Sportzalen en gymzalen huren

Blije sportieve man

Sporten in de gymzaal

Boeken kan tot 2 uur van tevoren.

Reserveer nuuw eigen gymzaal

Openingstijden

De sport- en gymzalen zijn 7 dagen per week te gebruiken van 8.00 tot 23.00 uur. Tijdens schooltijden gebruiken scholen de sport- en gymzalen. Wordt de zaal niet door een school gebruikt? Dan kunt u deze reserveren.

Toegang van sportzalen en gymzalen

Voor de gymzalen en sommige sportzalen hebt u een toegangscode nodig waarmee u de deur opent. U krijgt deze code als u een zaal boekt.

Melding, problemen of klacht?

Hebt u problemen met de toegang tot de gymzaal of sportzaal? Of is er iets anders aan de hand met de gymzaal of sportzaal (bijvoorbeeld schade of rommel)? Geef dit dan door aan het Vastgoedloket:

  • Op maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur belt u met telefoonnummer 14 030.
  • Voor 10.00 uur, na 17.00 uur en in het weekend belt u het noodnummer 030 - 286 00 10.
  • U kunt ook online een melding doen.

Schoonmaak van de zalen

Wilt u na gebruik van de zaal deze schoon achterlaten? Wij maken de zalen schoon op maandag tot en met vrijdag, voordat de scholen in de ochtend met hun lessen beginnen.

BSO aan het sporten in de gymzaal

Gymzaal als extraatje

De kinderen van de BSO in Leidsche Rijn spelen het hele jaar buiten. En af en toe gaan ze naar de gymzaal. ”Als het bijvoorbeeld heel hard regent, regelen we in 2 uur dat we de gymzaal in kunnen“, vertelt Dagmar Kuus van BSO Wijs. “Online boeken we de gymzaal en krijgen we digitaal de toegangscode. Het is echt heel makkelijk om een gymzaal te huren”. De kinderen vinden het erg leuk als ze naar de gymzaal gaan. “We doen met de kinderen allemaal ren- en tikspelletjes. Maar het allerleukste vinden ze verstoppertje in het donker”, gaat Dagmar verder. “De gymzaal is een extraatje en echt een feestje voor de kinderen”.

Hulp en contact

E-mail

vastgoed@utrecht.nl

Telefoon

14 030