Wijk WestNieuws wijk West

Sfeerimpressie wijk west skyline

Noodkap zwarte berk in het Thomas á Kempisplantsoen

26-07-2017 | In de week van 24 tot en met 28 juli kapt de gemeente met spoed een zwarte berk in het Thomas á Kempisplantsoen ter hoogte van huisnummer 14. De boom is onveilig.

Lees meer over de noodkap


Werkzaamheden Johan Wagenaarkade

06-07-2017 | Maandag 3 juli starten de werkzaamheden aan de Johan Wagenaarkade als onderdeel van het project Dafne Schippersbrug. De aannemer repareert eerst het verzakte riool. Vervolgens verhoogt hij het wegdek voor de OBS Montessori Oog in Al en werkt dit af met markering. We verwachten dat de werkzaamheden binnen 4 weken klaar zijn.

Bereikbaarheid

Door de werkzaamheden is een deel van de Johan Wagenaarkade tijdelijk niet te gebruiken voor auto’s en (brom)fietsers. Het gaat om het gedeelte tussen de Catharina van Renneslaan en de toegangsweg naast de school/flat aan het Victor Hugoplantsoen. 
Voetgangers en fietsers kunnen over de voetpaden (te voet) de werkzaamheden passeren.


Hekwerken Leidseweg geplaatst vanwege instortingsgevaar

26-05-2017 | Rijkswaterstaat heeft afgelopen week hekken geplaatst bij de Muntbrug op de kade van de Leidseweg/Muntkade. Dit in verband met instortingsgevaar van de oever aan het Merwedekanaal. Uit recente inspectie bleek dat de kade per direct moest worden afgesloten. Voor vragen kunt u gratis contact opnemen met 0800-8002, de informatielijn van Rijkswaterstaat. Lees meer hierover op de website van RWS.


Oudere berichten

Oudere berichten vindt u terug in het webarchief van Utrecht.


Hulp en contact Wijkbureau West

Telefoon
14 030

E-mail
west@utrecht.nl

Volg ons

Bezoekadres
Stadskantoor 5e etage, Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden
maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Postadres
Postbus 16200, 3500 CE Utrecht