Wijk Zuid Bewonersavond met workshops: veiligheid rond de feestdagen

Draagt u ook bij aan een veilig verloop rond en tijdens de feestdagen?

De periode rond kerst en oud en nieuw moet voor iedereen een feest zijn. In Utrecht verloopt de jaarwisseling, mede door de inzet van veel vrijwilligers, over het algemeen goed en is het op de meeste plekken in de stad gezellig. Toch zien we in deze periode meer inbraken, vernielingen en branden op straat. Daarom willen we samen met de inzet van bewoners er een gezellige periode van maken.

De politie, brandweer, jongerenwerk en de gemeente kunnen uw hulp goed gebruiken bij het voorkomen van incidenten en vernielingen. We stellen het op prijs als u als actieve bewoner in de wijk, ook tijdens deze periode onze extra ogen en oren wil zijn. Daarom organiseren we op 27 november deze avond en bieden we een viertal workshops aan om de veiligheid in en om het huis te vergroten.

Ook krijgt u die avond tips van de brandweer over kerstversieringen en brandpreventie, tips van de wijkagent over wat te doen bij een verdachte situatie. Ook krijgt u advies van jongerenwerk over het benaderen van hangjongeren, en leert u meer over Meld Misdaad Anoniem: stel jij kent de dader…maar de dader kent jou ook. Wat dan? 

Aanmelden

Wij hopen u deze avond te ontmoeten. Aanmelden kan via het e-mailadres zuid@utrecht.nl onder vermelding van Workshops Veiligheid ZUID met uw naam en adres. Dit kan tot uiterlijk 22 november 2018.

Wacht niet te lang, want er kunnen maar een beperkt aantal personen aan de workshops deelnemen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname.

  • Dinsdag 27 november 2018 
  • 19.00 tot 21.30 uur
  • Wijkbureau ZUID, ’t Goylaan 75
Cartoon met inbreker die zich voordoet als de nieuwe buurman

Hulp en contact Wijkbureau Zuid

Telefoon

14 030

E-mail

zuid@utrecht.nl


Wijkwethouder

Lot van Hooijdonk
Kijk wanneer het eerstvolgende wijkspreekuur is

Bezoekadres

't Goylaan 75, Utrecht

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

Postadres

postbus 8395, 3503 RJ Utrecht