Onderwijshuisvesting Nieuws Onderwijshuisvesting

Schoolgebouw OBO De Watertoren

Nieuwbouw speciaal onderwijs Fier op Winklerlaan 79

25-5-2018 | Aan de Winklerlaan 79 komt een nieuw schoolgebouw. De school is bedoeld voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van gedrag. De verwachting is dat in september 2018 begonnen wordt met de bouw. De planning is dat het schoolgebouw in september 2019 in gebruik kan worden genomen.

Lees meer over de nieuwbouw


Taalschool Utrecht in schoolgebouw Maria van Reedestraat

23-01-2018 | De Taalschool Utrecht krijgt er in februari 2018 een derde vestiging bij. Dit is nodig omdat de school groeit. De school komt aan de Maria van Reedestraat 4. Er komen 8 groepen van in totaal ongeveer 120 leerlingen. Het gaat om bovenbouwleerlingen in de leeftijd 8-13 jaar. Het gebouw aan de Maria van Reedestraat wordt de komende weken opgeknapt.

Werkzaamheden

Op 8 januari zijn we begonnen met de werkzaamheden in en rondom het gebouw. We verwachten dat deze werkzaamheden begin februari klaar zijn. We werken vooral aan de binnenkant van het gebouw. Maar we maken ook het schoolplein weer netjes. Houd rekening met extra verkeer rondom de nieuwe locatie.

Planning

De Taalschool zal maar tijdelijk (ongeveer 1,5 jaar) aan de Maria van Reedestraat 4 zitten. We blijven zoeken naar een vaste plek voor de school. Het gebouw aan de Maria van Reedestraat wordt na de Taalschool Utrecht als een tijdelijke plek voor een andere school gebruikt.
Lees meer over de school op de site van De Taalschool Utrecht


Hulp en contact Onderwijshuisvesting

Telefoon

14 030

E-mail

onderwijshuisvesting@utrecht.nl