Onderwijshuisvesting OBS de Klimroos gaat verhuizen

Fase project:
In voorbereiding

Geplande uitvoering:
Begin 2022

OBS de Klimroos in Parkwijk Leidsche Rijn verhuist halverwege 2022 naar het dan compleet verbouwde schoolgebouw aan de Langerakbaan 231. Op 8 september organiseert de Klimroos een informatiebijeenkomst voor de buurt. Hier wordt u geïnformeerd over de verbouwplannen en iedereen kan elkaar dan leren kennen en meedenken.

Geef u nu alvast op voor de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op 8 september van 19.00 tot 20.00 uur. We gaan ervan uit dat – rekening houdend met de coronavoorschriften – de bijeenkomst op de Langerakbaan zal zijn.

Dit is de eerste bijeenkomst op locatie sinds ruim een jaar. In verband met corona willen we dit goed voorbereiden. Het is daarom belangrijk dat we weten hoeveel mensen er willen komen.

Daarom vragen we u nu alvast om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst op 8 september. Dit doet u door een mail te sturen naar onderwijshuisvesting@utrecht.nl met als onderwerp: informatiebijeenkomst de Klimroos.

Begin september ontvangt u dan nog een herinneringsmail met aanvullende informatie.

Verbouwing Langerakbaan 231

Voordat obs de Klimroos verhuist naar de Langerakbaan, wordt het schoolgebouw aan de Langerakbaan nog verbouwd.
    
Bij het verbouwen van een school komt veel kijken. Dit komt omdat de kinderen bij een grote verbouwing vaak niet in de school kunnen blijven. In zo’n geval maakt de school tijdelijk gebruik van een ander schoolgebouw in de buurt.
 
In de zomer van 2021 is het schoolgebouw aan de Langerak leeg en begint de voorbereiding van de verbouwing. Het bestuur van obs de Klimroos heeft opdracht gegeven om een ontwerp te maken dat aansluit op de onderwijswensen van de school. Zo is er na de verbouwing ook plek voor een kinderopvang-organisatie.

Planning

Wat gebeurt wanneer?
WanneerWat
Zomer 2021Voorbereidingen voor verbouwing
Begin 2022Begin verbouwing
Zomer 2022Verbouwing klaar

Hulp en contact Onderwijshuisvesting