Bestuur en organisatie Betaal niet voor een afspraak

Via Google kunt u websites vinden die zeggen een afspraak voor bijvoorbeeld het verlengen van uw rijbewijs voor u te kunnen maken. Daarvoor vragen ze geld. Maak uw afspraak met de gemeente alleen op onze site. Dat is gratis.

Maak geen afspraak voor het verlengen van rijbewijs of paspoort via afspraakloket.nl. Via internet kunt u daar terecht komen. Voor het maken van een afspraak moet u daar persoonsgegevens invullen. Denk aan uw BSN (burgerservicenummer) en geboortedatum. Ook betaalt u daar € 19,95. De gemeente Utrecht werkt niet samen met deze site voor het maken van een afspraak.

Bij meerdere gemeentes hebben inwoners gemeld dat ze zijn bedrogen door afspraakloket.nl. De gemeentes waar dit is gebeurd, hebben aangifte gedaan. Bij andere gemeentes wordt de afspraak wel doorgegeven. Maar u betaalt terwijl dat niet nodig is.

Wilt u een afspraak maken met de gemeente Utrecht? Doe dat alleen op onze eigen website. Bijvoorbeeld met de knop hieronder. Het maken van een afspraak kost niks.

Hulp en contact

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur