Over deze website

De gemeente Utrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie klopt. Komt u toch iets tegen wat niet goed of verouderd is, dan vinden wij het fijn als u ons dat laat weten. Onderaan de pagina vindt u een link 'Kan deze pagina beter?'.

De gemeente Utrecht werkt er hard aan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiervoor volgen we de webrichtlijnen van de overheid. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in de toegankelijkheidsverklaring van de gemeente.

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die u ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor u ze hebt gegeven. 

Om Utrecht.nl steeds te kunnen verbeteren, maken we gebruik van cookies.

Meld het ons als u denkt dat u een (online) een beveiligingslek of datalek hebt gevonden.

In het colofon staat opgenomen wie er heeft meegewerkt aan de websites van gemeente Utrecht.

In de servicenormen staat wat u mag verwachten van de gemeente Utrecht. De servicenormen gelden voor balie, telefoon, post en e-mail en voor producten en/of diensten.

Op deze pagina staat hoe u het handigst zoekt binnen utrecht.nl.

Zoekt u informatie die ooit op Utrecht.nl heeft gestaan? Kijk dan in ons webarchief.

Op de sitemap vindt u naar onderwerp de indeling en opbouw van Utrecht.nl.

Wanneer u zich abonneert op de RSS-feed van de gemeente, krijgt u direct een melding zodra de gemeente een persbericht of informatie van raad of college op de website plaatst. Vooral journalisten gebruiken RSS om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.