Over deze website

De gemeente Utrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie klopt. Komt u toch iets tegen wat niet goed of verouderd is, dan vinden wij het fijn als u ons dat laat weten. Onderaan de pagina vindt u een link 'Wat vindt u van deze pagina?'.

Toegankelijkheid

De gemeente Utrecht werkt er hard aan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiervoor volgen we de richtlijnen van de overheid. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in de toegankelijkheidsverklaring van de gemeente.

Privacy

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die u ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor u ze hebt gegeven. 

Cookies

Om Utrecht.nl steeds te kunnen verbeteren, maken we gebruik van cookies.

Beveiligingslek of datalek melden

Meld het ons als u denkt dat u een (online) een beveiligingslek of datalek hebt gevonden.

Colofon

In het colofon staat wie heeft meegewerkt aan de website van gemeente Utrecht.

Servicenormen

In de servicenormen staat wat u mag verwachten van de gemeente Utrecht. De servicenormen gelden voor balie, telefoon, post en e-mail en voor producten en/of diensten.

Zoektips

Op deze pagina staat hoe u het handigst zoekt binnen utrecht.nl.

Webarchief

Zoekt u informatie die eerder op Utrecht.nl heeft gestaan? Kijk dan in ons webarchief.

Sitemap

Op de sitemap vindt u de indeling en opbouw van Utrecht.nl.

RSS

U kunt u abonneren op de RSS-feed van de gemeente. Dan krijgt u direct een melding zodra de gemeente een persbericht of informatie van raad of college op de website plaatst. Vooral journalisten gebruiken RSS om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.