College van B en W Burgemeester Sharon Dijksma

"Utrecht is een stad waar ik energie van krijg en waar ik me graag voor inzet met alles wat ik in mij heb. Met lastige puzzels die we met elkaar moeten leggen. Maar een stad met een ziel. Met een gelaagdheid die intrigerend is. Een stad met karakter.”

"Wat een geweldige eer om de 332e burgemeester van Utrecht te mogen zijn. Utrecht is het resultaat van 9 eeuwen bouwen, groei en ontwikkeling. Ik ben hier niet geboren en getogen, maar heb wel veel voetstappen in deze mooie stad liggen. En sinds mijn start als burgemeester heb ik al snel kunnen ontdekken wat de ontwikkeling en groei betekent voor de stad. Ik heb in korte tijd kennis kunnen maken met zoveel verschillende mensen die samenleven in Utrecht tot een feest maken. Ik ben er enorm trots op dat er zoveel Utrechters zijn die zich met hart en ziel inzetten voor onze stad. Een stad die continu verandert en het goede behoudt; zoals de Domtoren, Nijntje, een broedplaats is voor literair talent en vele sporthelden. Een stad die groeit, soms flinke klappen krijgt, zoals tijdens de coronacrisis, maar die telkens weer opkrabbelt en opleeft.

Ik verheug me er zeer op de stad en haar inwoners nog beter te leren kennen. Om te horen wat goed gaat, waar jullie trots op zijn. Maar ook wat er beter kan. Waarover zorgen zijn."

Foto's

De foto’s op deze pagina mag u gebruiken voor publicatie. Klik op de foto's voor een hoge resolutie.

Contact

Houd er rekening mee dat de agenda van burgemeester Sharon Dijksma veranderlijk is en er altijd iets tussen kan komen. Daardoor kan het voorkomen dat afspraken op korte termijn worden gewijzigd of geannuleerd. Onder dit voorbehoud worden afspraken in haar agenda opgenomen. Probeer een verzoek ruim op tijd voor de datum van uw bijeenkomst te versturen. Nodigt u de burgemeester binnen 4 weken voor aanvang van uw bijeenkomst uit, dan is de kans groot dat dit niet meer in te passen is.

  • U kunt de burgemeester een bericht sturen.
  • U kunt de burgemeester uitnodigen voor het bijwonen van een activiteit.
  • U kunt de burgemeester vragen om een bijdrage aan een publicatie, bijvoorbeeld het schrijven van een voorwoord of een aanbeveling.

Voor andere vragen kunt u mailen naar secretariaatburgemeester@utrecht.nl.

Postadres

Burgemeester Sharon Dijksma
Postbus 16200
3500 CE  UTRECHT