Victor Paalman

Bel, mail of volg me
 

06 - 42 07 54 49

victor.paalman@utrecht.nl

Horizon

Wat ik doe in de raad

Ik ben raadslid en fractievoorzitter van Horizon. Ik houd me bezig met alle onderwerpen die Utrecht aangaan, en probeer een luisterend oor te zijn naar de stem van de stad. Wij staan voor een fijne stad voor jong en oud, een stad waarin er ruimte is om te ondernemen, en waarin de groten de kleinen beschermen.

Wat ik doe naast de raad

Ik ben Lead Developer bij StudyWorks, een bijlesinstituut gevestigd hier in Utrecht dat voor heel Nederland bijles verzorgt. In die rol zorg ik ervoor dat onze systemen kinderen die bijles nodig hebben zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen. Ook ben ik student Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht.

Meer informatie over mij

Ik ben geboren in 1997 in Alphen aan den Rijn. In 2017 kwam ik naar Utrecht om hier te studeren, en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Ik heb in Zuilen, Kanaleneiland, en in Oost gewoond. Utrecht is me erg dierbaar. Het is daarom een grote eer om onze stad op deze manier te dienen.

Ik kom ook graag in contact met u als u idee├źn of zorgen heeft. U kunt mij bereiken via het e-mailadres op deze pagina.