Titus Stam

Wat ik doe in de raad

Ik ben raadslid voor de Partij van de Arbeid en voer het woord op de onderwerpen Veiligheid, Vastgoed, Erfgoed, Cultuur, Openbare Ruimte, Stationsgebied, Studenten, Sport, Asiel en Integratie.

Wat ik doe naast de raad

Naast mijn werk als raadslid ben ik ook student Geschiedenis en vrijwilliger bij de Voedselbank Utrecht. Bij mijn studie schrijf ik nu mijn scriptie over de welvaartsgemeente in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

Meer informatie over mij

Ik ben geboren in 1999 in Brielle en woon nu met veel plezier in Lunetten. Net als veel andere studenten was de weg naar een eigen plekje in Utrecht een lange en lastige. Te kleine kamers, te hoge huren, te korte contracten – je kent het wel. Daarom wil ik me inzetten voor meer (jongeren)huisvesting, want iedere Utrechter verdient hun eigen plekje in onze stad.

Daarmee zijn we nog niet klaar. Want niet alle wijken en inwoners profiteren mee van de kansen in onze stad. Dat zie ik op zaterdag als ik bij de Voedselbank help en iedere keer als ik op werkbezoek ga. Daarom moeten we in die wijken en buurten een inhaalslag maken. Zo klein als het investeren in sportvelden, zo groot als het versterken en veilig houden van lokale winkelcentra als in Lunetten, zo zorgen we dat Utrecht eerlijk groeit. Daar ga ik me de komende jaren voor inzetten.

Heb je vragen of wil je wat kwijt? Bel me vooral op 06 - 22 35 72 03 of mail naar titus.stam@utrecht.nl