Annemarijn Oudejans

Bel, mail of volg me
 

06 - 38 21 87 97

annemarijn.oudejans@utrecht.nl

Student & Starter

Wat ik doe

Op dit moment ben ik commissielid voor Student & Starter. Van 2022 tot 2024 ben ik raadslid geweest voor de partij. Ik houd me bezig met de volgende portefeuilles: Wonen en Volkshuisvesting, Vastgoed, Energie en duurzaamheid, Cultuur, Grondzaken, Evenementen, Wijken: Noord-Oost, Oost, Binnenstad, Lunetten-Koningsweg, Zuid.

Meer informatie over mij

Ik ben geboren in 1999 in Zoetermeer, en ben na een korte tussenstop van een half jaar in Rotterdam naar Utrecht verhuisd. Ik woon in de wijk Oost. In onze mooie stad heb ik een bachelor Sociologie gevolgd. Tijdens mijn bachelor ben ik bestuurslid geweest van een studievereniging, zat ik in het bestuur van een medezeggenschapsvereniging en nam ik plaats in de Universiteitsraad. Ik mocht daar meepraten over hoe de binnenstad er in 2040 uit zou moeten zien en leerde ik zo hoe belangrijk het is dat jonge Utrechters vertegenwoordigd worden.

Op dit moment ben ik bezig met de master 'Sociology: Contemporary Social Problems'. Ik schrijf mijn scriptie over de positie van vrouwen in de politiek, dit doe ik voor Stem op een Vrouw.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, maak ik muziek en geniet ik van allerlei soorten cultuuraanbod in de stad. Heb jij idee├źn voor de stad? Stuur me gerust een mailtje of Whatsappje!