Emma Kolenbrander

Wat ik doe

Ik zet me in als commissielid voor Student & Starter. Binnen mijn rol als commissielid houd ik mij bezig met de volgende portefeuilles: Economische Zaken, Onderwijs & MBO, Personeel & Organisatie, Openbare orde & Veiligheid & Handhaving, Jeugd & Jeugdzorg, Samen voor Overvecht, Publieksdienstverlening, Erfgoed en de Utrechtse Werven!

Meer informatie over mij

Ik ben 23 jaar en geboren in Nieuwegein. Naast mijn functie als commissielid ben ik de bachelor Bestuurskunde aan het afronden. Momenteel heb ik het geluk om in de prachtige binnenstad van Utrecht te mogen wonen. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden; lekker hardlopen of wandelen langs de grachten. Mijn favoriete plekje in Utrecht is de Muntkade; vooral in de zomer is het heerlijk om hier lekker aan het water te zitten.

Mijn maatschappelijke betrokkenheid vormt een enorme drijfveer tijdens mijn werk als commissielid. Hierbij streef ik ernaar om Utrecht een plek te maken waar we allemaal wat meer naar elkaar omkijken! Utrecht is een prachtige stad met oneindige mogelijkheden, laten we er samen voor zorgen dat iedereen van deze mogelijkheden mag en kan genieten.

Zelf word ik enorm enthousiast van (gemeente)politiek; ik wil dit enthousiasme graag overbrengen op andere studenten. Ik geloof erin dat enthousiasmeren zorgt voor betrokkenheid. Deze betrokkenheid is hard nodig om het jongerengeluid nog meer in de raad naar voren te kunnen brengen!

Ik sta altijd open voor nieuwe idee├źn, gesprekken, bijeenkomsten of evenementen in de stad; stuur me vooral een berichtje! Je kunt mij bereiken op 06 - 42075456 of mail naar emma.kolenbrander@utrecht.nl