Noa van Tuijl

Wat ik doe

Ik ben commissielid voor Student & Starter. Mijn portefeuilles zijn Volksgezondheid, Werk en Inkomen, WMO en Welzijn, MO en Beschermd wonen, Asiel & Integratie, Wijk- en Buurtaanpak, Milieu en Emissieloos vervoer, Mobiliteit, Groen en de wijken Noordwest en West.

Ik heb de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens deze bachelor heb ik ook stage gelopen bij de rechtbank en een advocatenkantoor. Ik volg op dit moment de master Privaatrecht met een specialisatie Arbeidsrecht aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief als taalcoach bij een taalorganisatie.

Meer informatie over mij

Ik ben in 2000 geboren in ’s-Hertogenbosch. Ik bracht het grootste gedeelte van mijn jeugd door in een klein dorpje bij Zaltbommel. Ik woon sinds het begin van mijn studententijd in Lombok (wijk West) samen met zes huisgenoten en voel me ondertussen helemaal thuis in deze mooie stad. Mijn favoriete plek in de stad is dan ook zeker de Muntbrug en bij voorkeur natuurlijk in de zomer! Naast mijn studie en werk lees ik graag, luister ik veel podcasts en vind ik het leuk om te koken.

Ik vind het belangrijk dat Utrecht een plek is waarin gelijke kansen centraal staan, zodat iedereen zich welkom voelt en kan meedoen. Ik zet me dan ook graag in van Utrecht een stukje rechtvaardiger, gelijkwaardiger en inclusiever te maken, zodat Utrecht een plek wordt van ons allemaal.

Contact

Wil je met mij in contact komen om te praten over het bovenstaande? Je kunt me bereiken op het nummer 06-42074500 of het e-mailadres noa.van.tuijl@utrecht.nl of kom langs op het Stadhuis!