Linda Bode

Bel, mail of volg me
 

06-38218704

linda.bode@utrecht.nl

Volt Utrecht

Wat ik doe in de raad

Ik ben raadslid voor Volt en woordvoerder in de commissie Volksgezondheid, Onderwijs, Werk en Economie en de commissie Ruimtelijke ordening en Grondzaken. Verder ben ik wijkcontactpersoon voor Overvecht en voorzitter van de commissie Veiligheid, Bestuur en Financiën.

Wat ik doe naast de raad

Ik ben manager Interne Organisatie bij advies- en communicatiebureau Schuttelaar & Partners (betaalde functie voor 32 uur per week).

Meer informatie over mij

Ik ben geboren in 1979 en woon in de Vogelenbuurt (Noordoost). Ik ben ‘import’, want ik ben geboren in Oldenzaal en ben na mijn studie in Groningen in 2006 in Utrecht komen wonen. Dit is echt mijn thuis geworden: inmiddels samen met man en 2 kinderen in een huis met een tuin. Op mooie dagen vind ik het heerlijk om in het zonnetje bij de Weerdsluis te zitten, liefst met een ijsje! Verder kun je me tegenkomen in de Stadsschouwburg, TivoliVredenburg en Ekko. Of in een van de fijne restaurants in onze stad.

Utrecht is een stad met veel mogelijkheden. We hebben een groeiende kennisindustrie en hebben een verbindende plek in Nederland en Europa. We kunnen vooroplopen in de uitdagingen waar de wereld voor staat, zoals klimaat en democratie. Ik vind dat het totaal anders moet en dat vraagt groots denken en klein doen. Groots denken, om systemen ter discussie te stellen en alternatieven te ontdekken waarvan de wereld beter wordt. Klein doen, omdat het in stapjes gaat, we dit gezamenlijk doen en lokaal beginnen. Daar wil ik aan bijdragen, dus ik voel me zeer op mijn plek in de gemeenteraad!