Contact Dat kan beter

Hebt u contact gehad met de gemeente Utrecht, maar denkt u: Dat kan beter! Neem dan contact met ons op. Wij zijn op zoek naar uw verhaal.

Begrijpt u deze brief?

Laat het ons weten

Hebt u van ons een brief gekregen die u moeilijk leesbaar vond? Kunt u informatie niet vinden? Voelt u zich van het kastje naar de muur gestuurd of voelt u zich niet gehoord? Laat het ons weten. Uw verhaal helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Zo weten we wat er in de stad leeft én kunnen we leren van de mensen die de stad maken, u dus.

Hoe kunt u uw verhaal met ons delen?

Taal Battle: kom aanmoedigen!

Op woensdag 13 november strijden 3 teams van inwoners, raadsleden en ambtenaren voor de Direct Duidelijk Bokaal. Wie schrijft het meest begrijpelijk? Komt u de teams aanmoedigen vanaf de tribune in het stadhuis?

Programma

  • 19.00: inloop met koffie/thee en wat lekkers
  • 19.30 uur: welkom door wethouder dienstverlening Linda Voortman. Dan aan de slag met taal. Het bandje 'de Flamingo's' zorgt voor extra gezelligheid op deze avond. En een wedstrijdonderdeel is dan ook een couplet maken met het thema 'ik snap het wel, maar ik begrijp het niet', op de muziek 'als ik boven op de Dom sta'.
  • 22.00 uur: afsluiting met muziek en drankje.

Aanmelden

Dat kan via directduidelijk@utrecht.nl.

Nieuwsgierig? Bekijk de terugblik 2017

Kan Utrecht toegankelijker?

Toegankelijkheid is voor bijna 20% van de mensen geen vanzelfsprekendheid. We gingen de straat op en vroegen mensen: “Wat vind jij nou van de toegankelijkheid van Utrecht?” Cabaretier Vincent Bijlo gaf ons de eerste tip. Hebt u een goed idee om de toegankelijkheid van Utrecht te verbeteren? Laat het ons weten.

Straatreportage - Hoe gaat het met de toegankelijkheid in Utrecht?

Hulp en contact

E-mail

datkanbeter@utrecht.nl

Vertellen of een brief afgeven

Bij uw wijkbureau of bij de receptie van het stadskantoor

Post

(geen postzegel nodig)

Gemeente Utrecht Publieksdienstverlening,
onder vermelding van ‘dat kan beter’
Antwoordnummer 3376
3500 VP Utrecht

Uw mening