Contact Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

Wijkbureau Vleuten

In het wijkservicecentrum vindt u onder andere het wijkbureau van Vleuten-De Meern, loket burgerzaken en de bibliotheek. Ook kunt u er terecht voor kranten en folders of het gebruik van internet.

Burgerzaken

Voor burgerzaken kunt u terecht bij het wijkservicecentrum en bij het stadskantoor. Bijvoorbeeld voor uw paspoort en rijbewijs of voor het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Van tevoren maakt u een afspraak.

Maak een afspraak

Meer over burgerzaken

Trouwzaal

LET OP: in verband met een verbouwing is de Raadszaal voorlopig niet beschikbaar.

Wilt u trouwen in onze trouwzaal? Dat kan. Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrecht. U kunt de trouwzaal reserveren.

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers. Bijvoorbeeld als u ondersteuning nodig hebt voor een initiatief voor de wijk.

Lees wat het wijkbureau voor u doet

Folders, kranten en internet

In het wijkservicecentrum vindt u informatie over de gemeente, maar ook over musea, theaters, cursussen en het openbaar vervoer. Er is een leestafel met kranten. En u kunt gebruikmaken van een werkplek met internet.

Buurtteam

Hebt u een vraag over opvoeden en opgroeien, echtscheiding, werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid of overlast. Of over iets anders? Neem dan contact op met het buurtteam. Het buurtteam bestaat uit professionele hulpverleners met veel ervaring en kunnen u helpen. Iedere maandag is er een inloopspreekuur in het wijkservicecentrum.

Artsenlab en trombosedienst

In het gebouw van het wijkservicecentrum is het prikpunt van het artsenlaboratorium en de trombosedienst. De ingang is aan de kant van het Dorpsplein (hoofdingang wijkservicecentrum). Meer informatie? Kijk op saltro.nl.

Bibliotheek Vleuten

In het wijkservicecentrum vindt u ook de Bibliotheek Vleuten. Bekijk de openingstijden op de website van de Bibliotheek.

Hulp en contact Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

Bezoekadres

Dorpsplein 1, Vleuten

Openingstijden gebouw

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Let op: het wijkbureau en burgerzaken hebben andere openingstijden.

Loket burgerzaken

Voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs en het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Langskomen kan alleen op afspraak.

Maak een afspraak

Meer over burgerzaken

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern.

E-mail

vleutendemeern@utrecht.nl

Openingstijden wijkbureau

9.00-12.00 uur

Meer over het wijkbureau