Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

In het wijkservicecentrum vindt u onder andere het wijkbureau van Vleuten-De Meern, loket burgerzaken en de bibliotheek. Ook kunt u er terecht voor kranten en folders of het gebruik van internet.

Burgerzaken

Voor burgerzaken kunt u terecht bij het wijkservicecentrum en bij het stadskantoor. Bijvoorbeeld voor uw paspoort en rijbewijs of voor het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Van tevoren maakt u een afspraak.

Maak een afspraak op het wijkservicecentrum

Meer over burgerzaken

Trouwzaal

LET OP: in verband met een verbouwing is de Raadszaal voorlopig niet beschikbaar.

Wilt u trouwen in onze trouwzaal? Dat kan. Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrecht. U kunt de trouwzaal reserveren.

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers. Bijvoorbeeld als u ondersteuning nodig hebt voor een initiatief voor de wijk.

Lees wat het wijkbureau voor u doet

Informatie, folders en internet

In het wijkservicecentrum vindt u informatie over de gemeente, maar ook over musea, theaters, cursussen en het openbaar vervoer. U kunt er ook gebruikmaken van internet.

Bibliotheek Vleuten

In het wijkservicecentrum vindt u ook de Bibliotheek Vleuten. Bekijk de openingstijden op de website van de Bibliotheek.

Bereikbaarheid

Het wijkservicecentrum Vleuten-De Meern is bereikbaar voor iedereen, ook voor minder validen.

Met openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u ons bereiken via lijn 11. U kunt uitstappen bij halte Dorpsstraat in Vleuten. De uitstaphalte is voor de deur van het gebouw.

Met fiets

Komt u met de fiets? Dan kunt u uw fiets bij de ingang in het openbare fietsenrek zetten.

Met auto

Komt u met de auto? Dan zijn er 2 parkeerterreinen bij het gebouw aanwezig. Deze zijn bereikbaar aan de zijde Schoolstraat, vlak bij de hoek met de Nieuwe Vaart en aan de zijde Dorpsstraat bij het dierengezondheidscentrum De Limes. Op het laatste parkeerterrein, dicht bij de ingang van het gebouw is er een parkeerplek gereserveerd voor gebruikers van een gehandicaptenparkeerkaart. Parkeren op beide parkeerterreinen is gratis.

Hulp en contact Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

Bezoekadres

Dorpsplein 1, Vleuten

Openingstijden gebouw

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Let op: het wijkbureau en burgerzaken hebben andere openingstijden.

Loket burgerzaken

Voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs en het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Langskomen kan alleen op afspraak, ook bij het wijkservicecentrum.

Maak een afspraak

Meer over burgerzaken

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern.

Meer over het wijkbureau