Contact Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

In het wijkservicecentrum vindt u onder andere het wijkbureau van Vleuten-De Meern, loket burgerzaken en de bibliotheek. Ook kunt u er terecht voor kranten en folders of het gebruik van internet.

Burgerzaken

Voor burgerzaken kunt u terecht bij het wijkservicecentrum en bij het stadskantoor. Bijvoorbeeld voor uw paspoort en rijbewijs of voor het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Van tevoren maakt u een afspraak.

Maak een afspraak

Meer over burgerzaken

Trouwzaal

LET OP: in verband met een verbouwing is de Raadszaal voorlopig niet beschikbaar.

Wilt u trouwen in onze trouwzaal? Dat kan. Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrecht. U kunt de trouwzaal reserveren.

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers. Bijvoorbeeld als u ondersteuning nodig hebt voor een initiatief voor de wijk.

Lees wat het wijkbureau voor u doet

Informatie, folders en internet

In het wijkservicecentrum vindt u informatie over de gemeente, maar ook over musea, theaters, cursussen en het openbaar vervoer. U kunt ook gebruikmaken van internet.

Bibliotheek Vleuten

In het wijkservicecentrum vindt u ook de Bibliotheek Vleuten. Bekijk de openingstijden op de website van de Bibliotheek.

Hulp en contact Wijkbureau Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

Bezoekadres

Dorpsplein 1, Vleuten

E-mail

vleutendemeern@utrecht.nl

Openingstijden wijkbureau

9.00-13.00 uur
Maandag tot en met vrijdag