Utrechters kunnen klusteam of hotelovernachting winnen

Utrecht bereidt zich voor op een aardgasvrije toekomst. Daarvoor is het nodig dat we allemaal ons energiegebruik naar beneden brengen. De huidige energiecrisis maakt dit nóg noodzakelijker, want de hoogte van de energierekening is voor veel Utrechters momenteel een grote zorg. De gemeente Utrecht gaat daarom op zoek naar de ultieme energiebesparingstip en organiseert een winactie.

Wie heeft de gouden tip?

Tochtstrips plakken, cv-ketel op 60, korter douchen: er gaan al veel tips rond over hoe je energie kunt besparen in huis met kleine én grote maatregelen. Utrechters met dé gouden tip om energie te besparen kunnen die inzenden naar de gemeente en een hotelovernachting voor twee personen in een duurzaam hotel in het centrum van Utrecht winnen.

Klushulp nodig?

Utrechters die graag wíllen besparen maar geen idee hebben waar en hoe ze moeten beginnen met klussen kunnen zich inschrijven voor de actie Win een klusteam: laat aan de gemeente Utrecht weten waarom jij klushulp nodig hebt, en win een klusteam dat jouw huis in een paar uurtjes tijd voorziet van kleine energiebesparende maatregelen.

Meedoen met deze winacties kan tot 1 januari 2023. Lees er meer over en doe mee op: jouwhuisslimmer.nl/utrecht/winactie/

Hulp en contact Gemeente Utrecht

Telefoon

14 030

E-mail

Reactieformulier

Contactgegevens voor pers

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postadres

Postbus 16200
3500 CE Utrecht