Circulair ondernemen

Door circulaire keuzes te maken, werkt u aan de toekomst voor uw bedrijf en voor een betere leefomgeving voor iedereen. Zo werken we samen aan de doelstellingen voor een volledig circulaire economie in 2050.

Wie circulair onderneemt, kijkt anders naar producten en grondstoffen. Maar waar moet u beginnen? Hoe ontwerpt u producten die langer meegaan? Hoe zorgt u ervoor dat ze beter gerepareerd kunnen worden? Kijk hieronder naar relevante netwerken waar u terecht kunt met vragen.

Wat kunt u als ondernemer doen?

Werk met ons samen om materialen te hergebruiken. We starten met een aantal proeven bij bouwprojecten.

Kijk op de website van:

Vragen of ideeën?

We willen voor circulaire ondernemers een 'Groene Loper' zijn. Wilt u circulair ondernemen in Utrecht en hebt u vragen of ideeën? Stuur een e-mail naar circulair@utrecht.nl. We plannen een kennismakingsgesprek en kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het vinden van een netwerk, hulp bij de ontwikkeling van uw product of dienst of om de juiste weg binnen de gemeente te vinden.

U kunt u ook aanmelden voor een ‘toekomstgesprek’ met Ondernemer Centraal. Ondernemer Centraal heeft alle kennis in huis over ondernemen. Woont u of hebt u een bedrijf in Utrecht? Dan denken de experts van Ondernemer Centraal met u mee en bieden oplossingen als u tegen dingen aanloopt. Dit kan zijn door coaching, advies of financiële ondersteuning.

Hulp en contact Circulaire stad

Telefoon

14 030

E-mail

circulair@utrecht.nl