Evenement organiseren Buitenlocaties

Hieronder ziet u veelgebruikte buitenlocaties voor evenementen. Bij elke locatie staan alle kenmerken en voorzieningen voor het gebruik. Staat uw locatie er niet bij? Zorg er dan voor dat u de locatie goed beschrijft in uw vergunningaanvraag.

Evenementen en corona

Met de laatste coronamaatregelen blijft het organiseren van evenementen tijdelijk verboden. Ook een straatfeest organiseren is niet toegestaan. Gaat uw evenement door het coronavirus niet door? Dan hoeft u de legeskosten voor de vergunning niet te betalen.

We weten nog niet wat wanneer wel weer mogelijk is. Wilt u toch een aanvraag indienen voor de periode na 1 juni 2021? Neem dan eerst contact op met afdeling Vergunningen via 14 030. Wij denken dan met u mee over de mogelijkheden.

Locatieprofielen voor evenementenlocaties

We werken aan de richtlijnen voor het gebruik van buitenlocaties voor evenementen. Hiervoor maken we 'locatieprofielen'.

Lees meer over locatieprofielen evenementen

Buitenlocaties

Meld uw evenement aan voor de reserveringskalender

U kunt elk jaar tot en met 31 oktober een buitenlocatie reserveren voor een evenement in het komende kalenderjaar. Staat uw evenement op de reserveringskalender? Dan heeft uw aanvraag voorrang op andere aanvragen. U kunt het evenement op de locatie van uw keuze organiseren als u een vergunning krijgt.

Bekijk de reserveringskalender 2021 (pdf, 368 kB)

Hulp en contact Evenement organiseren

Telefoon

14 030

E-mail

evenementen@utrecht.nl

 

Postadres

Vergunningen, Toezicht en Handhaving
Afdeling Vergunningen
Postbus 8375
3503 RJ  Utrecht