Evenement organiseren Buitenlocaties

Hieronder ziet u veelgebruikte buitenlocaties voor evenementen. Bij elke locatie staan alle kenmerken en voorzieningen voor het gebruik. Wilt u een andere locatie? Dan kunt u deze bij de aanvraag invullen.

Evenementen en corona

Met de laatste coronamaatregelen is het organiseren van evenementen tijdelijk weer verboden. Voorlopig voor de periode tot en met 11 november 2020. Ook een straatfeest organiseren is nu niet toegestaan. Gaat uw evenement door het coronavirus niet door? Dan hoeft u de legekosten voor de vergunning niet te betalen. Vergeet niet de deelnemers van het evenement te laten weten dat het niet doorgaat.

We weten nog niet wat kan en mag na 11 november. Wilt u toch een aanvraag indienen voor de periode na 11 november 2020? Neem dan eerst contact op met afdeling Vergunningen via 14 030. Wij denken dan met u mee over de mogelijkheden.

Denk mee over het gebruik van evenementenlocaties

In Utrecht zijn we bezig met het maken van locatieprofielen voor evenementenlocaties. Hierin staan de mogelijkheden en regels voor het gebruik van een evenementlocatie. Wilt u hier meer over weten of wilt u meedenken?
 

Meld uw evenement aan voor de reserveringskalender

U kunt elk jaar tot en met 31 oktober een buitenlocatie reserveren voor een evenement in het komende kalenderjaar. Staat uw evenement op de reserveringskalender? Dan heeft uw aanvraag voorrang op andere aanvragen en u kunt het evenement op de locatie van uw keuze organiseren.

Buitenlocaties

Hulp en contact Evenement organiseren

Telefoon

14 030

E-mail

evenementen@utrecht.nl

 

Postadres

Vergunningen, Toezicht en Handhaving
Afdeling Vergunningen
Postbus 8375
3503 RJ  Utrecht