BouwisWouw

Utrecht wil mensen aan het werk hebben en houden. Daarbij richt zij zich op 4 sectoren: bouw en techniek, ICT, zorg en onderwijs. Dit zijn beroepen waar de komende jaren in Utrecht veel werk in te vinden is.

Iets voor jou?

Heb jij interesse of ben je nieuwsgierig naar werk of opleiding in bouw en techniek? Stuur ons een berichtje via bouwiswouw@utrecht.nl en we nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Wat ga je doen?

Je werkt 4 dagen per week op de bouwplaats in jouw wijk. En 1 dag per week krijg je les bij het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein. Je krijgt een contract en een training van een paar maanden. Daarna kan je echt aan de slag bij het bouwbedrijf. Vanaf de start op de bouwplaats krijg je een salaris.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar jongeren en zij-instromers die willen leren en werken in bouw en techniek. Bijvoorbeeld als elektromonteur, timmerman, schilder, bouw- of techniek assistent, stukadoor, tegelzetter of servicemonteur. Beroepen op het bouwkantoor zijn er ook, zoals calculator of bewonersbegeleider. Met Bouw=Wouw krijg je tijdens de opleiding al een betaalde baan!

Lijkt het je wat? Meld je aan en stuur een berichtje naar bouwiswouw@utrecht.nl. Wij mailen je terug voor een afspraak.

Werk voor iedereen

De gemeente helpt om werkzoekenden om te scholen en te interesseren voor een van deze 4 vakgebieden. Zij stimuleert ook bedrijven om samen met scholen te kijken naar een goede aansluiting van opleiding naar werk.

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

14 030

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Alle contactinformatie