Máximapark ParkZuid, blok 9

Uw eigen woning (laten) ontwerpen aan het Máximapark? Dit is uw kans om op deze unieke plek te wonen! In ParkZuid (blok 9) verkopen we 10 vrije kavels.

De kavels zijn tussen de 288 m² en 474 m² groot. Hierop kunnen 10 vrijstaande woningen worden gebouwd, waarvan 4 met een geschakelde garage. De buurt ParkZuid krijgt de uitstraling van eind 19e eeuwse Nederlandse parkranden en singels. Net zoals in de oude binnensteden van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

De kavels liggen:

  • ten noorden van de Burgemeester Middelweerdbaan
  • ten westen van het Castellum Hoge Woerd
  • ten zuiden van het Máximapark

Zelf bouwen

Als u een vrije kavel koopt, kunt u een uniek en op maat gemaakte woning bouwen. Dit doet u in particulier opdrachtgeverschap. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het ontwerp en de bouw van uw woning.

Het duurt ongeveer 1,5 tot 2 jaar om een huis te ontwerpen en te bouwen. Met een bouwbegroting bepaalt u welke financiering u nodig hebt voor uw woning. Die begroting bestaat uit verschillende kosten, zoals: kavelprijs, ontwerpkosten, bouwkosten, leges, aansluitkosten. De exacte bedragen zijn afhankelijk van welke keuzes u maakt. Laat u daarvoor goed informeren door uw bouwer, architect of bouwbegeleider.

Hulp en contact vrije kavels