Vrije kavels Leidsche Rijn

Ontwerp woningen vrije kavels Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een nieuwe woning maar hebt u nog niet het huis van uw dromen gevonden? Of wilt u graag uw eigen huis ontwerpen en bouwen? Bekijk dan eens de vrije kavels in Leidsche Rijn Utrecht.

Máximapark ParkZuid, blok 9: 10 zelfbouwkavels

Alle kavels van ParkZuid blok 9 zijn onder optie of verkocht. U kon zich tot en met 22 november 2021 inschrijven voor de 10 zelfbouwkavels aan het Máximapark. De inschrijving is gesloten en het is niet mogelijk om op de wachtlijst te komen. Komt uit de wachtlijst geen koper? Dan gaat de kavel opnieuw in verkoop.

Lees meer over de kavels in het Máximapark, ParkZuid - blok 9

Máximapark ParkZuid, blok 10: 14 zelfbouwkavels

In ParkZuid blok 10 verkopen we 14 zelfbouwkavels. U kon zich inschrijven tot en met 9 oktober 2022. Alle kavels zijn onder optie en er is een wachtlijst. De inschrijving is gesloten en het is niet mogelijk om op de wachtlijst te komen. Komt uit de wachtlijst geen kopen? Dan gaat de kavel opnieuw in verkoop.

Lees meer over de kavels in het Máximapark, ParkZuid blok 10

Máximapark ParkNoord, Berlagekavel

De afgelopen jaren hebben geïnteresseerden zich gemeld voor de Berlagekavel. Zij staan op een wachtlijst. Op volgorde van inschrijving krijgen ze de mogelijkheid om de kavel te kopen. Aanmelden als geïnteresseerde is niet meer mogelijk. Komt uit de wachtlijst geen koper? Dan gaat de kavel opnieuw in verkoop.

Lees meer over de Berlagekavel in het Máximapark, ParkNoord

KubusEiland Terwijde, kavel 39

Op het KubusEiland in Terwijde verkopen we de laatste zelfbouwkavel. U kon zich inschrijven voor de kavel van maandag 17 oktober 2022 9.00 uur tot en met maandag 7 november 2022 9.00 uur. De inschrijving is gesloten en de kavel is in optie genomen.

Nieuwsbrief vrije kavels

Wilt u op de hoogte blijven van het aanbod vrije kavels? Bezoek dan regelmatig deze website om op de hoogte te blijven. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.

Hulp en contact vrije kavels