Máximapark ParkNoord, Berlagekavel

Uw eigen woning (laten) ontwerpen aan het Máximapark? Dit is uw kans om op deze unieke plek te wonen! We verkopen 1 zelfbouwkavel aan de noordkant van het Máximapark. Het gaat hier om een Berlagekavel. Op deze kavel komt een opvallende woning en blikvanger voor de entree van het park.

Verkoop kavel

In het 4e kwartaal van 2022 start de verkoop van de kavel. U kunt zich dan via deze website inschrijven.

Waar ligt de Berlagekavel?

De Berlagekavel ligt aan de noordkant van het Máximapark, aan het Lint en op de hoek van de Edmund Nicklaan en Jan Vogellaan.

Wat is een Berlagekavel?

Een Berlagekavel is een kavel op de hoek van een gebied. Deze kavels vallen goed op en zijn de entree naar het park. Op een Berlagekavel is een woning een blikvanger. Daarom hebben we extra regels voor de woning op deze kavel.

Lees meer over de regels van de Berlagekavel

Kavelprijs en oppervlakte

De kavel is 1.318 m2 groot. De verkoopprijs maken we bij de start van de verkoop bekend.

De prijs is geldig vanaf 1 oktober 2022 en inclusief 21% btw, exclusief index en bijkomende kosten. De kavelprijs wordt geïndexeerd met 2% per jaar vanaf 1 oktober 2022.
De opgegeven kavelgrootte is indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting na oplevering van de woning.

Houd naast de kavelprijs rekening met de bouwkosten (€ 900 tot € 1.000 per m3), ongeveer 10% ontwerp- en advieskosten en overige bijkomende kosten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de verkoop? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Hulp en contact vrije kavels