Máximapark ParkNoord, Berlagekavel

We verkopen 1 zelfbouwkavel aan de noordkant van het Máximapark. Het gaat hier om een Berlagekavel. Op deze kavel komt een opvallende woning en blikvanger voor de entree van het park.

Verkoop kavel

De afgelopen jaren hebben geïnteresseerden zich gemeld voor de Berlagekavel. Zij staan op een wachtlijst. Op volgorde van inschrijving krijgen ze de mogelijkheid om de kavel te kopen. Aanmelden als geïnteresseerde is niet meer mogelijk. Als uit de wachtlijst geen koper komt, gaat de kavel opnieuw in de verkoop.

Waar ligt de Berlagekavel?

De Berlagekavel ligt aan de noordkant van het Máximapark, aan het Lint en op de hoek van de Edmund Nicklaan en Jan Vogellaan.

Wat is een Berlagekavel?

Een Berlagekavel is een kavel op de hoek van een gebied. Deze kavels vallen goed op en zijn de entree naar het park. Op een Berlagekavel is een woning een blikvanger. Daarom hebben we extra regels voor de woning op deze kavel.

Lees meer over de regels van de Berlagekavel

Kavelprijs en oppervlakte

  • Nummer: 1  
  • Grond: 1.318 m2  
  • Woningtype: vrijstaand   
  • Kavelprijs (inclusief btw): € 875.000  
  • Beschikbaarheid: beschikbaar

De prijs is geldig vanaf 26 mei 2023 en inclusief 21% btw, exclusief index en bijkomende kosten. De kavelprijs wordt geïndexeerd met 2% per jaar vanaf 26 mei 2023.
De opgegeven kavelgrootte is indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting na oplevering van de woning.

Houd naast de kavelprijs rekening met de bouwkosten (€ 900 tot € 1.000 per m3), ongeveer 10% ontwerp- en advieskosten en overige bijkomende kosten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de verkoop?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Hulp en contact vrije kavels