Wonen en leven Gevonden voorwerpen

Hebt u iets gevonden? Op de site van iLost kunt u gevonden voorwerpen registreren. Bent u iets verloren? Kijk op iLost of uw voorwerp gevonden is.

Verloren voorwerp

Zoek een verloren voorwerp

Is het voorwerp gevonden? Dan moet u bewijzen dat het van u is. Is uw voorwerp nog niet gevonden? Kijk dan op een later tijdstip nog eens. Gevonden voorwerpen zoals sleutels worden 3 maanden bewaard.

Gevonden voorwerp

Geef een gevonden voorwerp door

Paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen moeten altijd ingeleverd worden bij de gemeente. Kijk hiervoor bij de inleverlocaties.

Wet- en regelgeving

De vinder van onbeheerde voorwerpen mag zelf kiezen of hij een voorwerp bij zich houdt of afgeeft bij de gemeente. Als de vinder het voorwerp thuis bewaart kan de vinder na 1 jaar (dagwaarde meer dan € 450) of na 3 maanden (dagwaarde minder dan € 450) eigenaar worden.

LET OP: De gemeente bewaart niet alle gevonden voorwerpen. Dit geldt voor voorwerpen waarvan de kosten van bewaren veel hoger zijn dan de waarde van het voorwerp zelf. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte voorwerpen, oude of vieze kledingstukken, paraplu's of lege tassen.

Openingstijden Depot Gevonden Voorwerpen

De openingstijden van het depot is van maandag t/m vrijdag van 15:00 uur tot 19:00 uur.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 20.00 uur

Uw mening