Vrije tijd Eerder in het stadskantoor

Welke tentoonstellingen waren er de laatste tijd te zien in het stadskantoor? Dat ziet u hieronder.

Tentoonstelling portretten 'De kracht van kwetsbaarheid' - 2 t/m 25 mei 2022

In de tentoonstelling 'De kracht van kwetsbaarheid' zag u portretten van fotograaf Bart Koetsier die aandacht vragen voor het feit dat iedereen kwetsbaar, krachtig maar vooral mens is. Arnon Grunberg schreef de teksten.


Tentoonstelling 'Weggooien? Bestaat niet!' - 10 november 2021 t/m 19 mei 2022

In de tentoonstelling Weggooien? Bestaat niet was te zien hoe kunstenaars, bedrijven en de gemeente omgaan met het thema 'circulair', een kringloopeconomie.


Fototentoonstelling 'Het land van..' - 7 t/m 28 april 2022

In de tentoonstelling ‘Het land van…’ waren foto's te zien van grootouders, die ooit uit een ander land naar Utrecht zijn gekomen, die in gesprek gingen met hun kleinkinderen over hun familiegeschiedenis.


Tentoonstelling 100 + 1 jaar YWCA Nederland - 28 februari t/m 30 maart 2022

YWCA Nederland zet zich in voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes en voor het bestrijden van genderongelijkheid. In het stadskantoor vierden ze hun 100 + 1 verjaardag met een tentoonstelling met foto’s van hun organisatie door de jaren heen.


Expositie Melahat Manzouri Fard - 24 december 2021 t/m 23 februari 2022

In deze expositie was werk te zien van de van oorsprong Iraanse kunstenares Melahat Manzouri Fard. Zij woont 6 jaar in Utrecht en maakt abstract, kleurrijk werk. Aanleiding voor de expositie was haar 20-jarig jubileum als kunstenaar.


Tentoonstelling 'Utrecht, onze stad' van Artivaria - 1 t/m 24 november 2021

Artivaria is een Utrechtse teken- en schildervereniging voor volwassenen en bestaat in november 50 jaar. In de tentoonstelling ‘Utrecht, onze stad’ was werk te zien van verschillende leden.


Kunstinstallatie 'The Garbage Shop' - Janneke Kornet

De Utrechtse beeldend kunstenaar Janneke Kornet liet zich in haar project 'The Garbage Shop' inspireren door straatafval. In deze kunstinstallatie geeft Kornet het afval een 2e leven en voedt ze de dialoog over hergebruik en ons weggooigedrag. Dit project was te zien van 1 tot en met 27 oktober 2021.


Expositie 'Utrecht Fiets Mee!'

De tentoonstelling 'Utrecht Fiets Mee!' laat de laatste fietsontwikkelingen in onze stad zijn. Ook zit u de culturele voorpret rondom de start van de Vuelta. 'Utrecht Fiets Mee!' was te zien van 29 april tot en met 3 september 2021.


Oudere tentoonstellingen

Wilt u oude tentoonstellingen terugkijken? Dan kan via het webarchief!

Lees meer over ons webarchief

Hulp en contact Stadskantoor podium van de stad

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

E-mail

podiumvandestad@utrecht.nl

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag en donderdag: 8.00 - 21.00 uur