Sportlocaties

man in zwembad en jongen op hockeyveld

In Utrecht zijn er veel plekken waar u kunt sporten, in de buitenlucht of overdekt. Wilt u een toernooi of sportactiviteit organiseren op 1 van deze plekken? Ook dat kan!

Sporthallen

In de 14 sporthallen en de atletiekhal kunt u 7 dagen per week terecht. In deze hallen is een beheerder aanwezig, en in een aantal gevallen ook horeca.

Sportzalen en gymzalen

Er zijn 44 gymzalen en 8 sportzalen in Utrecht. Deze zalen zijn 7 dagen per week open, maar hebben geen horeca. De gymzalen hebben geen toezicht­houder, sommige sportzalen wel.

Sportparken

Utrecht telt 24 sportparken waar u bij een vereniging kunt sporten of een sportevenement kunt organiseren.

Atletiekbanen

De 3 atletiekbanen van Utrecht zijn doordeweeks open voor sporters. Een atletiekbaan gebruiken voor een toernooi of sportevenement kan op aanvraag.


Algemene gebruiksvoorwaarden

Voor het reserveren van een sportlocatie hebben we regels gemaakt. Deze regels staan in de gebruiksvoorwaarden maatschappelijk vastgoed. We hebben deze voorwaarden samen met de Utrechtse sportverenigingen en Vereniging Sport Utrecht (VSU) gemaakt. De voorwaarden gelden voor alle locaties.

Wilt u een sportlocatie reserveren? Bekijk dan eerst de voorwaarden. U leest daar ook wat de huisregels zijn van de sporthallen.

Algemene gebruiksvoorwaarden maatschappelijk vastgoed

Hulp en contact Sportlocaties

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoed@utrecht.nl