Sport Sportlocaties

man in zwembad en jongen op hockeyveld

Alle sportlocaties gesloten vanwege coronavirus

Op 15 maart 2020 heeft de overheid extra maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Alle gemeentelijke sportaccommodaties en sportparken zijn gesloten.

In Utrecht zijn er tientallen plekken waar u kunt sporten, in de buitenlucht of overdekt. Wilt u een toernooi of sportactiviteit organiseren op 1 van deze plekken? Ook dat kan!

Sporthallen

In de 13 sporthallen en de atletiekhal kunt u 7 dagen per week terecht. In deze hallen is een beheerder aanwezig, en in een aantal gevallen ook horeca.

Sportzalen en gymzalen

Er zijn 44 gymzalen en 8 sportzalen in Utrecht. Deze zalen zijn 7 dagen per week open, maar hebben geen horeca. De gymzalen hebben geen toezicht­houder, sommige sportzalen wel.

Sportparken

Utrecht telt 24 sportparken waar u bij een vereniging kunt sporten of een sportevenement kunt organiseren.

Atletiekbanen

De 3 atletiekbanen van Utrecht zijn doordeweeks open voor sporters. Een atletiekbaan gebruiken voor een toernooi of sportevenement kan op aanvraag.


Algemene gebruiksvoorwaarden

Voor het reserveren van een sportlocatie hebben we regels gemaakt. Deze regels staan in de gebruiksvoorwaarden maatschappelijk vastgoed. We hebben deze voorwaarden samen met de Utrechtse sportverenigingen en Vereniging Sport Utrecht (VSU) gemaakt. De voorwaarden gelden voor alle locaties.

Wilt u een sportlocatie reserveren? Bekijk dan eerst de voorwaarden.

Hulp en contact Sport

Telefoon

14 030

Huren sportlocatie

vastgoed@utrecht.nl

Subsidies, evenementen en beleid

sport@utrecht.nl

Uw mening