Sportlocaties Sporthallen

In Utrecht vindt u 13 sporthallen en een atletiekhal. Bent u op zoek naar een sporthal of ruimte voor bijvoorbeeld een toernooi? Dan kunt u een sporthal of een ruimte in de sporthal bij ons reserveren. Bekijk in het overzicht per wijk welke sporthallen.

Coronamaatregelen binnensport

De volgende coronaregels gelden voor de binnensport:

  1. Bij het betreden van een binnensportlocatie is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder (uitgezonderd mensen men een specifieke functie op locatie: onderhoudsprofessionals, trainers of coaches en vrijwilligers). Dit geldt voor alle binnensportlocaties, ook voor kleedruimtes en toiletten van de sportlocaties.
  2. Voor en na het sporten is het verplicht 1,5 m afstand te houden en een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten hoeft dit niet.
  3. Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan.
  4. Er mag geen publiek aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden.

In iedere sporthal is een beheerder of toezichthouder aanwezig. Hij of zij regelt alles in de sporthal. Daarnaast worden de hallen dagelijks schoongemaakt. Ook is het in de meeste sporthallen mogelijk om wat te eten of te drinken te kopen. U mag zelf geen eten of drinken meenemen.

Sporthal reserveren

Weet u al van welke hal u gebruik wilt maken? Reserveer dan direct een sporthal.

Overzicht sporthallen

Leidsche Rijn

Noordwest

Oost

Overvecht

Vleuten-De Meern

Zuid

Zuidwest

Toernooi organiseren

Wilt u als vereniging of bedrijf een toernooi organiseren met bezoekers? Controleer de gewenste datum in ons overzicht. Maak een gebruikersaccount aan en reserveer de zaal meteen.

Is de datum die u wilt nog niet beschikbaar? Neem dan contact op via vastgoed@utrecht.nl.

Hebt u een melding of klacht?

Is u iets opgevallen aan de sporthal? Is de hal bijvoorbeeld slecht onderhouden of niet netjes achtergelaten? Of hebt u schade ontdekt aan het gebouw?

Doe een melding

Hulp en contact Sportlocaties

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoed@utrecht.nl