Sportplaats De Scheg

De Scheg is een buitensportplaats in Vleuterweide. Er is een sportveld, atletiekbaan, tafeltennistafels en fitnesstoestellen. Het sportveld is van kunstgras. Door de gekleurde vlakken en lijnen is het geschikt voor verschillende sporten: hockey, basketbal, voetbal of handbal. De atletiekbaan is van asfalt. Ook is er een activiteitengebouw met een huiskamer, die apart te reserveren/huren is.

Adres

IJzervarensingel 14
3452 KH  Vleuten

Openingstijden

U kunt de buitensportplaats vrij gebruiken op maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur. Is het hek gesloten? Loop dan even binnen bij sporthal Cultuurcampus. De beheerder kan het hek openmaken.

Buiten de openingstijden en in het weekend kunt u de buitensportplaats reserveren. Reserveren geldt doordeweeks ook voor georganiseerde groepen en scholen. Let op: de Scheg heeft geen buitenverlichting.

U kunt de wijkhuiskamer ook reserveren. Dit kan de hele week, van maandag t/m zondag 9.00 - 23.00 uur.

Sportvoorzieningen

Voorzieningen De Scheg
VoorzieningAantal
Basketbal 2 minivelden (of 1 veld)
Voetbal/korfbal/handbal1 veld
Atletiek3 loopbanen van 160 meter
Tafeltennis2 tafels
Fitnessdiverse toestellen

U moet zelf ballen en andere sportmaterialen meenemen. Er zijn geen kleedkamers aanwezig. Toiletten zijn buitenom te bereiken met dezelfde sleutel als het hek.

Reserveren De Scheg

Buitensportplaats

Wilt u gebruikmaken van de locatie? Stuur een mail met uw wensen en uw telefoonnummer naar vastgoed@utrecht.nl. Eventueel kunt u online alvast kijken wat er beschikbaar is.

Voor het gebruik van de locatie hebt u een sleutel nodig. U kunt een afspraak maken om de sleutel op te halen bij het stadskantoor. Of een medewerker van de gemeente doet de deuren voor u open. Neem vooraf contact op met het Vastgoedloket via 14 030.

Wijkhuiskamer

De huiskamer kunt u online boeken.

U hebt een sleutel nodig voor de wijkhuiskamer. Hier krijgt u meer informatie over nadat u geboekt hebt.

Hebt u een melding of klacht?

Is u iets opgevallen aan de locatie? Is deze bijvoorbeeld slecht onderhouden of niet netjes achtergelaten? Of hebt u schade ontdekt aan de locatie?

Geef het aan ons door

Hulp en contact Vastgoedaanbod

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoedaanbod@utrecht.nl