Sportlocaties Sportplaats De Scheg

Alle sportlocaties gesloten vanwege coronavirus

Op 15 maart 2020 heeft de overheid extra maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Alle gemeentelijke sportaccommodaties en sportparken zijn gesloten.

  De Scheg is een buitensportplaats in Vleuterweide. Er is een sportveld, atletiekbaan, tafeltennistafels en fitnesstoestellen. Het sportveld is van kunstgras. Door de gekleurde vlakken en lijnen is het geschikt voor verschillende sporten: hockey, basketbal, voetbal of handbal. De atletiekbaan is van asfalt. Ook is er een activiteitengebouw met een huiskamer, die apart te reserveren/huren is.

  Adres

  IJzervarensingel 14
  3452 KH  Vleuten

  Openingstijden

  U kunt de buitensportplaats vrij gebruiken op maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur. Is het hek gesloten? Loop dan even binnen bij sporthal Cultuurcampus. De beheerder kan het hek openmaken.

  Buiten de openingstijden en in het weekend kunt u de buitensportplaats reserveren. Let op: de Scheg heeft geen buitenverlichting.

  U kunt de wijkhuiskamer ook reserveren. Dit kan de hele week, van maandag t/m zondag 9.00 - 23.00 uur.

  Sportvoorzieningen

  Voorzieningen De Scheg
  VoorzieningAantal
  Basketbal 2 minivelden (of 1 veld)
  Voetbal/korfbal/handbal1 veld
  Atletiek3 loopbanen van 160 meter
  Tafeltennis2 tafels
  Fitnessdiverse toestellen

  U moet zelf ballen en andere sportmaterialen meenemen. Er zijn geen kleedkamers aanwezig. Toiletten zijn buitenom te bereiken met dezelfde sleutel als het hek.

  Reserveren De Scheg

  Buitensportplaats

  U kunt de buitensportplaats vrij gebruiken tijdens de openingstijden. Wilt u buiten de openingstijden gebruikmaken van de locatie? Stuur een mail met uw wensen en uw telefoonnummer naar vastgoed@utrecht.nl. Bent u al bekend met het reserveringssysteem? Reserveer dan online.

  U hebt een sleutel nodig buiten de vrije openingstijden. U kunt een afspraak maken om de sleutel op te halen bij het stadskantoor. Of een medewerker van de gemeente doet de deuren voor u open. Neem vooraf contact op met het Vastgoedloket via 14 030.

  Wijkhuiskamer

  De huiskamer kunt u online boeken.

  U hebt een sleutel nodig voor de wijkhuiskamer. Hier krijgt u meer informatie over nadat u geboekt hebt.

  Hebt u een melding of klacht?

  Is u iets opgevallen aan de locatie? Is deze bijvoorbeeld slecht onderhouden of niet netjes achtergelaten? Of hebt u schade ontdekt aan de locatie?

  Geef het aan ons door

  Hulp en contact Vastgoedaanbod

  Telefoon

  14 030

  E-mail

  vastgoedaanbod@utrecht.nl

  Uw mening