Vrij zwemmen


Omschrijving

Lekker spelen en plezier maken in het zwembad, daar gaat het om bij vrij zwemmen. Kom met uw gezin, met vrienden, vriendinnen, klasgenoten of buurtgenootjes. In het zwembad kunt u plezier hebben en samen spelen.

Vrij zwemmen kan bij Den Hommel, De Kwakel en Fletiomare. 3 verschillende locaties betekent ook 3 verschillende indelingen van het zwembad waar u plezier kunt beleven. Hieronder in het kort wat u bij welk zwembad kunt vinden.

Den Hommel

Bij Den Hommel kunt u zwemmen in het recreatiebad van 30ºC. Er is een 70 meter lange glijbaan, een stroomversnelling en u kunt relaxen in het bubbelbad.

In de zomer (van april tot en met augustus) is ook het waterspraypark open. Hier zijn verschillende speelelementen waar water uitkomt, zoals de kiepkom waar in een keer 200 liter water uit valt of de sproeier die je kunt draaien om zo elkaar nat te spuiten. Bij het recreatiebad is ook horeca aanwezig waar u eten en drinken kunt bestellen.

Fletiomare

In het 25-meterbad van 31ºC liggen verschillende materialen om leuk mee te spelen. Denk aan matten en andere speelelementen.

De Kwakel

Het recreatiebad van De Kwakel heeft een glijbaan, een 2 waterelementen die zorgen voor een soort waterval waar u lekker onder kunt staan of onder door kan zwemmen. Ook is het mogelijk om een stukje buiten te zwemmen. Het water is 30ºC en heeft ook een stroomversnelling.

Wilt u even relaxen? Ga lekker in het bubbelbad. Bij het recreatiebad is horeca aanwezig waar u eten en drinken kunt bestellen. 

De Krommerijn

In de zomer (van april tot en met augustus) is ook het buitenzwembad De Krommerijn open. Hier kunt u genieten van de ligweide, het buitenbad en de waterglijbaan.

Wilt u een keer wat extra’s? Kom dan discozwemmen of een film kijken tijdens de Drijf-In. Kijk in het online rooster wanneer deze activiteiten plaatsvinden. Kinderen zonder diploma zijn verplicht om zwemvleugels te dragen in het zwembad.

Voorwaarden

  • Kinderen zonder zwemdiploma: zwemvleugels verplicht.
  • Kinderen tot en met 8 jaar: begeleiding van volwassene 24 jaar en ouder verplicht.
  • 12 jaar en ouder? Neem altijd legitimatie mee, we kunnen erom vragen.

Roostertijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag