Zwembaden Zwemles kinderen

zwemles

Zwemles gedeeltelijk opgestart

De Utrechtse zwembaden zijn aan het opstarten met zwemles. Kinderen die weer mogen beginnen met zwemles krijgen een oproep via de mail. Dit gaat om de kinderen die al wat zwemvaardiger zijn, vanaf niveau 4. Ook kijken we hoe de zwemlessen voor niveau 1 tot en met 3 op te starten.

Lees meer over de maatregelen rondom zwemles en corona

Bij de Utrechtse zwemschool leren kinderen zwemmen in een veilige en vertrouwde omgeving. Gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeurs stomen de kinderen klaar om zwemdiploma A, B en C te halen. Via het online leerlingvolgsysteem kunt u zien welke stappen uw kind maakt.

Inschrijven voor zwemles

Vanaf 5 jaar kan uw kind starten met zwemles, als er geen wachtlijst is. U kunt uw kind vanaf 4 jaar wel alvast inschrijven.

Schrijf uw kind in

Of u schrijft uw kind in bij de receptie van een van de zwembaden. U betaalt inschrijfkosten. Vanaf dat moment staat uw kind op de wachtlijst.

Zwemles jongeren 8 tot en met 17 jaar

Voor jongeren tussen 8 en 17 jaar zijn er in zwembaden Fletiomare en Den Hommel aparte zwemlesuren gepland.

Wachtlijst bij de Utrechtse zwembaden

  • Wachtlijst van 2 tot 6 maanden bij zwembad Fletiomare
  • Wachtlijst van 2 tot 4 maanden bij zwembad De Kwakel
  • Geen wachtlijst bij zwembad Den Hommel

Is uw kind 5 jaar en wilt u niet langer wachten? Dan kunt u uw kind ook inschrijven voor de vakantiecursussen.

Kleuterzwemmen tussen 4 en 5 jaar

Moet u nog even wachten voordat uw kind kan starten met zwemles? Dan is kleuterzwemmen misschien iets voor u. In deze lessen speelt u samen met uw kind in het water. Uw kind wordt watervrij gemaakt en maakt alvast kennis met enkele zwemslagen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Deze lessen betaalt u per periode, net als de zwemles vanaf 5 jaar. Bekijk de prijzen voor het kleuterzwemmen:

prijzen zwembad Fletiomare

prijzen zwembad Den Hommel

prijzen zwembad De Kwakel

Prijzen
Aantal minutenPrijs
45 minuten€ 8,90
60 minuten€ 11,85

U koopt een leskaart voor een volledige periode. Een periode loopt van diplomazwemmen tot diplomazwemmen. Er zijn 6 tot 10 lessen per periode. Lessen die uitvallen door officiële feestdagen hoeft u niet te betalen.

 

Uw mening