Zwembaden Zwemles kinderen

zwemles

Bij de Utrechtse zwemschool leren kinderen zwemmen in een veilige en vertrouwde omgeving. Gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeurs stomen de kinderen klaar om zwemdiploma A, B en C te halen. Via het online leerlingvolgsysteem kunt u zien welke stappen uw kind maakt.

Inschrijven voor zwemles

Is uw kind 4 jaar geworden? Dan kunt u uw kind inschrijven voor zwemles. Vanaf 5 jaar kan uw kind starten met zwemles, als er geen wachtlijst is.

Schrijf uw kind in
Of u schrijft uw kind in bij de receptie van een van de zwembaden. U betaalt inschrijf- en paskosten. Vanaf dat moment staat uw kind op de wachtlijst. Uw kind krijgt een zwembadpas. De zwembadpas geldt alleen voor uw kind.

Wachtlijst bij de Utrechtse zwembaden

  • Wachtlijst van 0 tot 3 maanden bij zwembad Fletiomare
  • Wachtlijst van 0 tot 3 maanden bij zwembad De Kwakel
  • Geen wachtlijst bij zwembad Den Hommel

Is uw kind 5 jaar en wilt u niet langer wachten? Dan kunt u uw kind ook inschrijven voor de vakantiecursussen.

Zwemmen tussen 4 en 5 jaar oud

Is uw kind 4 jaar en hebt u hem of haar al ingeschreven? Dan kunt u alvast beginnen met kleuterzwemmen. In deze lessen speelt u samen met uw kind in het water. Uw kind wordt watervrij gemaakt en maakt alvast kennis met enkele zwemslagen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Deze lessen betaalt u per periode, net als de zwemles vanaf 5 jaar.
Bekijk de prijzen van een los kaartje of een meerbadenkaart:

prijzen zwembad Fletiomare

prijzen zwembad Den Hommel

prijzen zwembad De Kwakel

Zwemles jongeren 8 tot en met 17 jaar

Voor jongeren tussen 8 en 17 jaar zijn er in zwembaden Fletiomare en Den Hommel aparte zwemlesuren gepland. Dit zijn gewone wekelijkse lessen. Geef je op via het digitale inschrijfformulier.
Schrijf uw kind in

Prijzen
Aantal minutenPrijs
45 minuten € 8,50
60 minuten€ 11,30

U koopt een leskaart voor een volledige periode. Een periode loopt van diplomazwemmen tot diplomazwemmen. Er zijn 6 tot 10 lessen per periode. Lessen die uitvallen door officiële feestdagen hoeft u niet te betalen.