Zwembaden Zwemles kinderen

zwemles

Bij de Utrechtse zwemschool leren kinderen zwemmen in een veilige en vertrouwde omgeving. Gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeurs stomen de kinderen klaar om zwemdiploma A, B en C te halen. Via het online leerlingvolgsysteem kunt u zien welke stappen uw kind maakt.

Inschrijven voor zwemles

Vanaf 5 jaar kan uw kind starten met zwemles, als er geen wachtlijst is. U kunt uw kind vanaf 4 jaar wel alvast inschrijven.

Schrijf uw kind in

Of u schrijft uw kind in bij de receptie van een van de zwembaden. U betaalt inschrijfkosten. Vanaf dat moment staat uw kind op de wachtlijst.

Zwemles jongeren 8 tot en met 17 jaar

Voor jongeren tussen 8 en 17 jaar zijn er in zwembaden Fletiomare en Den Hommel aparte zwemlesuren gepland.

Wachtlijst bij de Utrechtse zwembaden

  • Wachtlijst van 2 tot 6 maanden bij zwembad Fletiomare
  • Wachtlijst van 2 tot 4 maanden bij zwembad De Kwakel
  • Geen wachtlijst bij zwembad Den Hommel

Is uw kind 5 jaar en wilt u niet langer wachten? Dan kunt u uw kind ook inschrijven voor de vakantiecursussen.

Kleuterzwemmen tussen 4 en 5 jaar

Moet u nog even wachten voordat uw kind kan starten met zwemles? Dan is kleuterzwemmen misschien iets voor u. In deze lessen speelt u samen met uw kind in het water. Uw kind wordt watervrij gemaakt en maakt alvast kennis met enkele zwemslagen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Deze lessen betaalt u per periode, net als de zwemles vanaf 5 jaar. Bekijk de prijzen voor het kleuterzwemmen:

prijzen zwembad Fletiomare

prijzen zwembad Den Hommel

prijzen zwembad De Kwakel

Prijzen
Aantal minutenPrijs
45 minuten € 8,60
60 minuten€ 11,50

U koopt een leskaart voor een volledige periode. Een periode loopt van diplomazwemmen tot diplomazwemmen. Er zijn 6 tot 10 lessen per periode. Lessen die uitvallen door officiële feestdagen hoeft u niet te betalen.

 

Uw mening