Zwemles kinderen Al op zwemles

Zwemles gedeeltelijk opgestart

De Utrechtse zwembaden zijn aan het opstarten met zwemles. Kinderen die weer mogen beginnen met zwemles krijgen een oproep via de mail. Dit gaat om de kinderen die al wat zwemvaardiger zijn, vanaf niveau 4. Ook kijken we hoe de zwemlessen voor niveau 1 tot en met 3 op te starten.

Lees meer over de maatregelen rondom zwemles en corona

  Uw kind heeft bij 1 van de Utrechtse zwembaden zwemles. Bekijk hieronder de lestijden en alle belangrijke data over de zwemlessen. Volg online de vorderingen van uw kind of meld uw kind af voor zwemles.

  Bekijk het zwemlesrooster

  Vorderingen volgen

  U kunt de vorderingen van uw kind online volgen via het leerlingvolgsysteem of tijdens de kijkdagen.

  Leerlingvolgsysteem

  Op het moment dat uw kind zwemles volgt, kunt u online via het leerlingvolgsysteem de vorderingen van uw kind volgen. Om hieronder in te loggen hebt u inloggegevens nodig. Deze hebt u via e-mail van ons ontvangen.

  Inloggen leerlingvolgsysteem

  Kijkdagen

  U kunt de vorderingen van uw kind ook tijdens de kijkdagen volgen. U kunt dan de laatste helft van de les bijwonen in het zwembad. De instructeur is dan beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of uitleg te geven. Kijklessen zijn eens in de 8 weken en staan in de overzichten van belangrijke data hieronder.

  Belangrijke data

  De Utrechtse zwembaden hebben elk een eigen overzicht met belangrijke data. Hierin leest u wanneer er kijkdagen, diplomazwemmen, feestdagen, betaalweken en oefenzwemmomenten zijn.

  Zwembad Fletiomare  (pdf, 92 kB)

  Zwembad Den Hommel (pdf, 94 kB)

  Zwembad De Kwakel (pdf, 101 kB)

  Afmelden voor zwemles

  Kan uw kind niet aanwezig zijn bij de zwemles? Bijvoorbeeld door (kortdurend) ziekte of vakantie? Meld uw kind dan af door een e-mail te sturen naar het betreffende zwembad. Afmelden voor zwemles kan ook via het leerlingvolgsysteem.

  Uw kind lang ziek?

  Is uw kind door ziekte langer dan 2 weken afwezig? In overleg met de manager kan de leskaart na 2 weken worden stopgezet. De lessen in de eerste 2 weken worden niet vergoed en kunnen niet worden ingehaald.

  Is uw kind weer beter en kan het weer starten met de zwemles? Meld dit via e-mail bij het betreffende zwembad. Misschien kan uw kind weer starten in 1 van de lesgroepen.

  Uw mening