Zwemles volwassenen Soorten zwemles volwassenen

Nog geen zwemles voor volwassenen

Wij zijn nog niet begonnen met zwemles voor volwassenen. Wij bellen of mailen u als we weer beginnen met zwemles geven.

  Volwassenen kunnen in Utrecht verschillende soorten zwemlessen volgen. Er zijn gewone zwemlessen maar ook zwemlessen voor vrouwen of zwemlessen om uw borstcrawl en rugcrawl te verbeteren. Bekijk hieronder het aanbod van zwemlessen.

  Aanmelden zwemles

  Zwemles voor volwassenen

  In de Utrechtse zwembaden zijn meerdere keren per week zwemlessen voor volwassenen. Bekijk de roosters voor een tijdstip dat u het beste uitkomt.

  Zwemles voor vrouwen

  Wilt u graag leren zwemmen, maar liever in een groep met alleen vrouwen? Dan kunt u in Zwembad De Kwakel en Zwembad Den Hommel terecht voor vrouwenzwemles. Ook de zweminstructeur is een vrouw. U kunt nog mannen tegenkomen bij de kleedkamers en douches. Ook zijn er mannen aanwezig in de andere baden.

  Conditiezwemmen

  Bij conditiezwemmen verbetert u uw conditie en uithoudingsvermogen door baantjes te trekken. Tijdens de lessen oefent u verschillende zwemslagen zoals de borst- en rugcrawl, schoolslag en rugslag. Om de oefeningen zwaarder te maken, gebruiken we verschillende materialen, bijvoorbeeld een zwemplank.

  Lessen borstcrawl en rugcrawl

  Kunt u de schoolslag zwemmen maar wilt u meer? Dan zijn lessen in borst- en rugcrawl misschien een leuke aanvulling. De slagen zijn energieker en u maakt meer snelheid in het water.

  Zwembad Den Hommel en Zwembad De Kwakel organiseren een 12-weekse crawlcursus via de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond).

  Aanmelden borst- en rugcrawl