Wijken Wijk Leidsche Rijn

Sfeerimpressie Leidsche Rijn

De wijk Leidsche Rijn bestaat uit de buurten Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet. Ook bedrijventerrein De Wetering en kantorenpark Papendorp horen bij de wijk. Op Papendorp werken we aan een nieuwe woonbuurt: Groenewoud.

Aangepaste dienstverlening wijkbureaus

In deze periode zijn de wijkbureaus per e-mail en telefonisch bereikbaar via 14 030. Voor een afspraak met de wijkwethouder (telefonisch of op een andere manier) kunt u het wijkbureau ook benaderen. Hebt u een idee voor uw buurt? Dien uw aanvraag dan in via www.utrecht.nl/initiatievenfonds of neem gelijk telefonisch contact op. Aanvragen die betrekking hebben op corona, kunnen we mogelijk binnen een week al afhandelen. Onderaan deze pagina vindt u alle gegevens van het wijkbureau, zoals een e-mailadres.

Wijkwethouder Eelco Eerenberg: Het zijn bijzondere tijden

De maatregelen om het coronavirus te kunnen controleren, hebben invloed op ons leven. Dat is ook merkbaar in onze wijk, Leidsche Rijn. Maar als we het samen doen, dan komen we door deze tijd heen. Via deze weg wil ik u bedanken voor uw inzet voor de wijk en u veel sterkte wensen. Let goed op uzelf en op elkaar!

Bekijk de videoboodschap van Eelco Eerenberg aan de wijk

 

Hulp en contact Wijkbureau Leidsche Rijn

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijn@utrecht.nl

 

Wijkwethouder

Eelco Eerenberg
Kijk wanneer het eerstvolgende wijkspreekuur is

Postadres

Postbus 8395, 3503 RJ Utrecht

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Bekijk wat er is aangepast

Uw mening