Wijken Wijk Leidsche Rijn

Sfeerimpressie Leidsche Rijn

De wijk Leidsche Rijn bestaat uit de buurten Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet. Ook bedrijventerrein De Wetering en kantorenpark Papendorp horen bij de wijk. Op Papendorp werken we aan een nieuwe woonbuurt: Groenewoud.

We zijn weer open

Ons wijkbureau is weer open. Hebt u een vraag aan de gemeente of weet u niet precies waar u uw vraag moet stellen? Dan bent u welkom bij het wijkbureau. Samen komen we er vast uit. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig en helpen u graag op weg. We hebben op het wijkbureau maatregelen genomen vanwege het coronavirus. U kunt daarom veilig langskomen. Ook kunt u natuurlijk telefonisch of per mail contact opnemen.

Wijkwethouder Eelco Eerenberg: Het zijn bijzondere tijden

De maatregelen om het coronavirus te kunnen controleren, hebben invloed op ons leven. Dat is ook merkbaar in onze wijk, Leidsche Rijn. Maar als we het samen doen, dan komen we door deze tijd heen. Via deze weg wil ik u bedanken voor uw inzet voor de wijk en u veel sterkte wensen. Let goed op uzelf en op elkaar!

Bekijk de videoboodschap van Eelco Eerenberg aan de wijk

 

Hulp en contact Wijkbureau Leidsche Rijn

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijn@utrecht.nl

 

Wijkwethouder

Eelco Eerenberg
Kijk wanneer het eerstvolgende wijkspreekuur is

Bezoekadres

Brusselplein 4, 3541 CJ Utrecht

Postadres

Postbus 8395, 3503 RJ Utrecht

Openingstijden

9.00 - 12.00 uur