Wijken Wijk Zuidwest

kopfoto pand wijkbureau Zuidwest

De wijk Zuidwest bestaat uit de buurten Kanaleneiland, Transwijk, Rivierenwijk en Dichterswijk. Ook het bedrijvengebied Kanaleneiland en de Merwedekanaalzone horen bij de wijk.

We zijn weer open

Ons wijkbureau is weer open. Hebt u een vraag aan de gemeente of weet u niet precies waar u uw vraag moet stellen? Dan bent u welkom bij de balie van het wijkbureau. Samen komen we er vast uit. Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur voor u klaar en helpen u graag op weg. We hebben op het wijkbureau maatregelen genomen tegen het coronavirus. U kunt daarom veilig langskomen.

  Wijkwethouder Linda Voortman: samen staan we sterker tegen corona!

  Het is een bizarre tijd: het coronavirus heeft een grote invloed op ons leven en ook de straten in onze wijk Zuidwest zijn leger. Dat is goed om te zien, want lege straten betekent liefde voor uzelf, maar ook voor de ander. U hebt wellicht al enige tijd geen fysiek contact gehad met uw familie, vrienden of buurtgenoten. Dat zal niet makkelijk zijn. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven om elkaar te helpen. Samen zijn we sterker tegen corona!

  Lees het hele bericht van wijkwethouder Linda Voortman

  Hulp en contact Wijkbureau Zuidwest

  Telefoon

  14 030

  E-mail

  zuidwest@utrecht.nl

  Wijkwethouder

  Linda Voortman
  Kijk wanneer het eerstvolgende wijkspreekuur is

  Bezoekadres

  Al-Masoedilaan 188, Utrecht

  Postadres

  Postbus 8395, 3503 RJ Utrecht

  Openingstijden

  9.00 - 12.00 uur