Contact

Contact met de gemeenteraad

Wilt u in contact komen met de gemeenteraad, fracties of raadsleden? Dat kan! U kunt op verschillende manieren contact opnemen, bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar alle raadsleden via raadsleden@utrecht.nl. Als u meer wilt weten over wat er met uw e-mail gebeurt, lees dan verder op deze webpagina

Andere manieren om contact op te nemen met de raad

U kunt de gemeenteraad ook volgen op sociale media. Op onze sociale mediakanalen hanteren we gedragsregels voor reacties onder onze berichten.

Meer informatie over de gedragsregels op sociale media

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de gemeenteraad, bijeenkomsten, vergaderingen of stukken? Neem dan contact op met de griffie, de ondersteuning van de gemeenteraad. Dat kan door een e-mail te sturen (griffie.gemeenteraad@utrecht.nl) of te bellen naar 030 - 286 10 69. Ook kunt u met uw vraag terecht op één van de sociale mediakanalen van de gemeenteraad.

De griffie kan u ook ondersteunen bij het aanbieden van een petitie of het indienen van een burgeragendering of burgerinitiatief. Neem hiervoor contact op met de griffie. Meer informatie over deze instrumenten vindt u op de webpagina Praat met de raad.

Persvoorlichting

Journalisten kunnen contact opnemen met Anne Marie Kortleve, raadsadviseur communicatie & media.

06 - 42 23 93 86
annemarie.kortleve@utrecht.nl

Hulp en contact Griffie

Telefoon

030 - 286 10 69

E-mail

griffie.gemeenteraad@utrecht.nl

Bezoekadres

Stadhuisbrug 1

Postadres

Postbus 16200, 3500 CE Utrecht