Vereniging Oud-Raadsleden

Alle Utrechtse oud-raadsleden, oud-wethouders, oud-burgemeesters en oud-griffiers kunnen lid worden van de Vereniging Oud-Raadsleden (VOR). De VOR vindt het belangrijk dat oud-bestuurders van Utrecht en Vleuten-De Meern elkaar kunnen blijven ontmoeten en een band houden met de stad.

Ook anderen komen in aanmerking als lid: als ze verdienstelijk zijn geweest voor de vereniging of een belangrijke bijdrage hebben geleverd tot haar doelstelling. Leden maken deel uit van een gezellig en nuttig netwerk en ontvangen 2 keer per jaar een nieuwsbrief.

Excursie

2 keer per jaar organiseert de VOR voor haar leden een excursie (1 keer per jaar voorafgegaan door een Algemene Ledenvergadering). Zo ging de VOR in juni 2019 op bezoek bij de bibliotheek in aanbouw op de Neude, gevolgd door een rondleiding in het gerenoveerde stadhuis. De ALV van 2018 vond plaats in villa Jongerius. Dat leverde een boeiende middag op met presentaties over de restauratie en architectuur van de villa en over de ontwikkeling van de Merwedekanaalzone, waar de villa staat. Na elke excursie volgt een gezamenlijk diner.

Nieuwsbrief

Elk half jaar ontvangen de leden van de VOR een nieuwsbrief, gemaakt door een redactie van enthousiaste leden van de vereniging. Op dit moment bestaat de redactie uit Lies Vellekoop, Ruben Post, Bart Schouten, Heleen de Boer en Corine van Dun.

Naar de digitale Nieuwsbrief van december 2022

Bestuur

Het VOR-bestuur bestaat uit voorzitter Klaas Gravesteijn en de leden Joke Kuijf-Kurver (penningmeester),  Lex van Eijndhoven, Selma Bas, Nicole van Gemert, Jeffrey Koppelaar en Corine van Dun. Secretaris is griffier Merel van Hall.

Word ook lid van de Vereniging Oud-Raadsleden

Het lidmaatschap van de VOR kost € 25 per jaar. Voor leden is de toegang tot de activiteiten gratis. Voor de aansluitende diners betalen de leden een extra bijdrage. Ook lid worden? Stuur een bericht naar vor@utrecht.nl.