Ondernemen Advies en contact over ondernemen

Hebt u vragen of wilt u iets bespreken? Wij brengen u graag in contact met de juiste mensen binnen de gemeente of van andere organisaties.


Vragen over het starten van een onderneming

Voor informatie over het starten van een onderneming en eerste hulp bij ondernemen kunt u terecht bij de helpdesk van de Kamer van Koophandel of mail naar KvKgroei@kvk.nl.

Vragen over vergunningen en regels

Voor vragen over vergunningen en regels kunt u een afspraak met ons maken. Wij onderzoeken dan welke mogelijkheden er zijn en welke vergunningen of ontheffingen u nodig hebt.
Meer over vergunningen en regels voor ondernemers

Vragen over bedrijfshuisvesting en beleid

Hebt u vragen over bedrijfshuisvesting of het economisch beleid van de gemeente? Dan kunt u terecht bij onze economisch adviseurs of stuur een e-mail naar ez@utrecht.nl.

Vragen over het midden- en kleinbedrijf

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) kunnen voor advies en begeleiding terecht bij het Ondernemersklankbord.

Vragen over personeel en werkgelegenheid

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Hebt u vragen over loonkostensubsidie, de Wet banenafspraak of andere personeelsvraagstukken?

  • UWV helpt u bij het in dienst nemen van iemand die gedeeltelijk arbeidsgeschikt is door financiële voordelen aan te bieden.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

WhatsApp voor ondernemers

06 - 24 92 76 65
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

E-mail

ez@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Uw mening