Ondernemen Advies en contact over ondernemen

Hebt u vragen of wilt u iets bespreken? Onze accountmanagers geven informatie en advies aan ondernemers, organisaties, bedrijven en werkgevers. Wij brengen u graag in contact met de juiste mensen binnen de gemeente of van andere organisaties.


Vragen over vergunningen en regels

Voor vragen over vergunningen en regels kunt u een afspraak met ons maken. Wij onderzoeken dan welke mogelijkheden er zijn en welke vergunningen of ontheffingen u nodig hebt.
Meer over vergunningen en regels voor ondernemers

Vragen over bedrijfshuisvesting en beleid

Hebt u vragen over bedrijfshuisvesting of het economisch beleid van de gemeente? Ook dan kunt u terecht bij de afdeling Economische Zaken. Bekijk het overzicht van onze accountmanagers of stuur een e-mail naar ez@utrecht.nl

Vragen over het midden- en kleinbedrijf

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) kunnen voor advies en begeleiding terecht bij het Ondernemersklankbord.

Vragen over personeel en werkgelegenheid

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Hebt u vragen over loonkostensubsidie, de Wet banenafspraak of andere personeelsvraagstukken?

  • UWV helpt u bij het in dienst nemen van iemand die gedeeltelijk arbeidsgeschikt is door financiële voordelen aan te bieden.

Wat kan Economische Zaken voor u betekenen?

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

WhatsApp voor ondernemers

logo van whatsapp 06 - 22 09 84 78
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

E-mail

ez@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur