Advies en contact over ondernemen

Hebt u een vraag over ondernemen? Bekijk hieronder waar we u verder kunnen helpen.

Bedrijfshuisvesting of het economisch beleid van de gemeente

Dan kunt u bellen naar 14 030, of stuur een e-mail naar werkvooriedereen@utrecht.nl.

Starten van een onderneming

Voor informatie over het starten van een onderneming en eerste hulp bij ondernemen kunt u terecht bij de helpdesk van de Kamer van Koophandel of mail naar KvKgroei@kvk.nl.

Vergunningen en regels

Bel naar 14 030 of stel uw vraag via het online formulier. Wij onderzoeken dan welke mogelijkheden er zijn en welke vergunningen of ontheffingen u nodig hebt.

Meer over vergunningen en regels voor ondernemers

Midden- en kleinbedrijf

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) kunnen voor advies en begeleiding terecht bij het Ondernemersklankbord.

Coaching en advies voor ondernemers (Ondernemer Centraal)

Ondernemer Centraal heeft alle kennis in huis over ondernemen. Woont u of hebt u een bedrijf in Utrecht? Dan denken de experts van Ondernemer Centraal met u mee en bieden oplossingen als u tegen dingen aanloopt.

Lees meer over Ondernemer Centraal en meld u aan voor een gesprek

Personeel en werkgelegenheid

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Hebt u vragen over loonkostensubsidie, de Wet banenafspraak of andere personeelsvraagstukken?

  • Het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht biedt kosteloos advies en ondersteuning.
  • UWV helpt u bij het in dienst nemen van iemand die gedeeltelijk arbeidsgeschikt is door financiĆ«le voordelen aan te bieden.
  • Het platform Midden Utrecht Werkt Door helpt u bij het zoeken naar mogelijkheden om medewerkers aan te trekken. Of juist bij het zoeken naar oplossingen voor personeel waar geen werk meer voor is.
  • Ondersteuning bij aannemen mensen met arbeidsbeperking. Neemt u iemand met een arbeidsbeperking of kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst? Dan kunt u gebruikmaken van advies en (financiĆ«le) ondersteuning.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

E-mail

werkvooriedereen@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur